Pesto
תפריט
ד', 12 דצמ 2018, 15:19
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פורל אפוי בעגבניות ויין

   

מאת: mirich ::: צפיות: 3046   

פורל אפוי בעגבניות ויין
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 2 דגי פורל
  • 3 עגבניות פרוסות
  • 3 בצלים פרוסים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס יין יבש
  • 1/2 כוס מים
  • 1/3 כוס מיץ מלימון סחוט
  • 1 כף חמאה מומסת
  • 3 בצלים ירוקים
דרך הכנה
  1. מניחים את הדגים בתבנת ומסדרים פרוסות עגבניה ובצל מעליהם. מפזרים את הפטרוזליה.
  2. מערבבים את היין, המים, מיץ הלימון והחמאה ויוצקים על הדג.
  3. אופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה.
  4. מוציאים מהתנור ומפזרים בצל ירוק.
:
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
mirich (מקצוענ/ית)
אפשרי להשתמש בשמן עדיף שמן זית
1
האם אפשר להשתמש בשמן במקום חמאה?
פורל אפוי בעגבניות ויין By , 2009-11-28T12:42:19+02:00 פורל אפוי בעגבניות ויין Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 2 דגי פורל 3 עגבניות פרוסות 3 בצלים פרוסים 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה 1/2 כוס יין יבש 1/2 כוס מים 1/3 כוס... Instructions: מניחים את הדגים בתבנת ומסדרים פרוסות עגבניה ובצל מעליהם. מפזרים את הפטרוזליה. מערבבים את היין, המים, מיץ הלימון והחמאה ויוצקים על הדג. אופים בחום של 170 מעלות...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר