Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:26
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שטרודל תפוחים מצויין

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4774   

* תמונה להמחשה
שטרודל תפוחים מצויין
20 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 10 תפוחים גראנד סמיט
  • 100 גר' חמאה
  • 100 גר' צימוקים
  • 4 כפות שקדים טחונים
  • מיץ מתפוז אחד גדול
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 4כפות סוכר חום
  • 2 כפיות קינמון
  • בצק עלים מרודד
  • ביצה
דרך הכנה
  1. קולפים ומוצאים את הליבה של התפוחים וחותכים אותם לפרוסות דקות.
  2. בסיר גדול מכניסים את תפוחי העץ והחמאה ומבשלים עד הזהבה.
  3. מוסיפים את מיץ התפוזים ואת 1/2כוס הסוכר בוחשים עד שהסוכר נמס, מוסיפים את הצימוקים ומבשלים עד שהתפוחים מתרככים. מורדים מהאש ומצננים
  4. שוטחים את בצק העלים וחותכים אותו ל- 4 מלבנים.
  5. מקמחים קלות את משטח העבודה ולוקחים מלבן של בצק עלים מפזרים כף שקדים טחונים מעל את התפוחים. מורחים בביצה את השולים של הבצק ומקפלים ומהדקים את הפינות. חורצים את הבצק לחריצים ברוחב של 2 אצבעות. התהליך חוזר על כל המלבנים של הבצק. ומסדרים בתבנית.
  6. מערבבים את 4 כפות הסוכר עם הקינמון לתערובת אחידה.
  7. מורחים את יתרת הביצה על השטורודלים ומפזרים מעל את תערובת הסוכר והקינמון. מכניסים לתנור ואופים בחום של 200 מעלות עד השחמה. 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
mirich (מקצוענ/ית)
התמונה היא לא התמונה שהעלתי לאתר לכן לא ברור לי מה הבעיה
1
למה זה נראה קצת שרוף

שטרודל תפוחים מצויין

By Published: מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 20 Ingredients: 10 תפוחים גראנד סמיט 100 גר' חמאה 100 גר' צימוקים 4 כפות שקדים טחונים מיץ מתפוז אחד גדול 1/2 כוס סוכר חום ...... Directions:
קולפים ומוצאים את הליבה של התפוחים וחותכים אותם לפרוסות דקות. בסיר גדול מכניסים את תפוחי העץ והחמאה ומבשלים עד הזהבה. מוסיפים את מיץ התפוזים ואת 1/2כוס הסוכ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר