Pesto
תפריט
ג', 27 ספט 2016, 16:44
110372 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרפה מנגו

קינוח קר    

מאת: אשדודית ::: צפיות: 4292   

* תמונה להמחשה
פרפה מנגו
10 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 1 שמנת מתוקה, אפשר פרווה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 פרי גת קפוא בטעם מנגו
דרך הכנה
  1. להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב
  2. להוסיף את הפריגת לאחר שהופשר ולהקציף דקה נוספת
  3. להכניס לתבנית מוארכת מצופה בניילון נצמד. לכסות בנילון להקפיא לפחות 4 שעות
  4. לאחר ההקפאה להוציא לצלחת הגשה מוארכת
  5. לפרוס לפרוסות לצלוחיות אישיות
  6. להגיש עם פרוסות מנגו טרי
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
3
אכן ניתן להכין עם כל סוג של פריגת.
לגבי החלבה, אנני יודעת איך היא תהיה בהקפאה. אפשר לנסות.
1
שפופרת או1/2 קופסא חלב משומר מתוק וחתיכות מנגו קטנות בעונה או משימורים ישדרגו את המתכון.

פרפה מנגו

By Published: קינוח קר מאת אשדודית 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 1 שמנת מתוקה, אפשר פרווה 3 כפות סוכר 1 פרי גת קפוא בטעם מנגו ...... Directions:
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב להוסיף את הפריגת לאחר שהופשר ולהקציף דקה נוספת להכניס לתבנית מוארכת מצופה בניילון נצמד. לכס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר