רביעי, 26 נוב 2014, 11:37
110183 חברים
ראשי  :::  התחבר  :::  הירשם  :::  המועדפים שלי  :::   הגש מתכון   :::  עזרה  :::  קשר  :::  פרסום  :::  RSS   Facebook

פרפה מנגו
קינוח קר
מאת: אשדודית  ::: 3035 קריאות
פרפה מנגו
נתוני המתכון
10 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים:
[0 מדרגים]

התמונה: תמונה להמחשה
מרכיבים
  • 1 שמנת מתוקה, אפשר פרווה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 פרי גת קפוא בטעם מנגו
דרך הכנה
  1. להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב
  2. להוסיף את הפריגת לאחר שהופשר ולהקציף דקה נוספת
  3. להכניס לתבנית מוארכת מצופה בניילון נצמד. לכסות בנילון להקפיא לפחות 4 שעות
  4. לאחר ההקפאה להוציא לצלחת הגשה מוארכת
  5. לפרוס לפרוסות לצלוחיות אישיות
  6. להגיש עם פרוסות מנגו טרי

שמור במתכונים מועדפים       התאמה למדפסת


לחצו לקבלת איתות עם כל תגובה בעמוד
= ערוך תגובה   :::   = מחק תגובה     לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
3אשדודית
אכן ניתן להכין עם כל סוג של פריגת.
לגבי החלבה, אנני יודעת איך היא תהיה בהקפאה. אפשר לנסות.
2דוד ק
1דוד ק
שפופרת או1/2 קופסא חלב משומר מתוק וחתיכות מנגו קטנות בעונה או משימורים ישדרגו את המתכון.

פרפה מנגו

By Published: קינוח קר מאת אשדודית 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 1 שמנת מתוקה, אפשר פרווה 3 כפות סוכר 1 פרי גת קפוא בטעם מנגו ...... Directions:
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב להוסיף את הפריגת לאחר שהופשר ולהקציף דקה נוספת להכניס לתבנית מוארכת מצופה בניילון נצמד. לכס...
נושאים
חיפוש בפסטו

900