Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 08:40
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה קלת הכנה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8641   

עוגת גבינה קלת הכנה
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
1/4 1 כוסות פירורי ביסקויט פתי-בר (לפסח ביסקויטים לפסח)
1/4 כוס סוכר
100 גר' מרגרינה מומסת
500 גר' גבינת שמנת
1 קופסה חלב ממותק משומר (גר'397)
3 ביצים
1/4 כוס מיץ לימון
1 גביע שמנת חמוצה
1 כף סוכר
דרך הכנה
לערבב בקערה את פירורי הביסקויט עם הסוכר ולהוסיף את המרגרינה המומסת עד לקבלת פירורי אחידים.

לשטח את הפירורים בתבנית אפיה עגולה בקוטר 22 ס"מ על התחתית ו-2 ס"מ על הדפנות ולהדק קלות.

במיקסר להקציף את הגבינה ולהוסיף את החלב הממותק לאט תוך כדי הקצפה. כשמתקבלת תערובת אחידה מוסיפים את מיץ הלימון והביצים אחת אחת לקבלת תערובת הומוגנית.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך כ-55 דקות.

לערבב בקערה קטנה את השמנת החמוצה עם הסוכר עד להמסת הסוכר.

להוציא את העוגה מהתנור ולצקת את תערובת השמנת החמוצה מעל. לאחסן לאחר צינון במקרר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ראובן מ. (עורך)
יש אפשרות שהשוקולד והחמאה יתפרקו בחום. אפשר לנסות חתיכה קטנה לבדיקה (רק תחתית).
3
אפשר להמיר את החלב הממותק והמשומר במשהו אחר?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
זה לא נורא אם גבינת השמנת מעט מלוחה, מסקרפונה רכה מדי לצורך המתכון.
1
לגבי גבינת שמנת, יש לי שאלה באופן כללי לא רק למתכון הזה: גבינת נפוליאון בטעם טבעי היא די מלוחה. וכנ"ל...»»

עוגת גבינה קלת הכנה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 1/4 1 כוסות פירורי ביסקויט פתי-בר (לפסח ביסקויטים לפסח)1/4 כוס סוכר100 גר' מרגרינה מומסת500 גר' גבינת שמנת1 קופסה חלב ממותק משומר (גר'397) 3 ביצים1/4 כוס מיץ לימון1 גביע שמ...... Directions:
לערבב בקערה את פירורי הביסקויט עם הסוכר ולהוסיף את המרגרינה המומסת עד לקבלת פירורי אחידים.לשטח את הפירורים בתבנית אפיה עגולה בקוטר 22 ס"מ על התחתית ו-2 ס"מ על הדפנות ולהדק קלות.במיקסר ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר