Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 02:32
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה אפויה עם פירורים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13363   

עוגת גבינה אפויה עם פירורים
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» קפה
 
מרכיבים
לבצק:
3 כוסות קמח תופח
200 גר' מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 שקית סוכר וניל

למלית:
1 קג' גבינת 9%
1 קופסה פודינג וניל אינסטנט
4 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
דרך הכנה
  1. לבחוש את המרגרינה הרכה עם הסוכר ולהוסיף את הסוכר וניל, הביצה והקמח וליצור בצק רך ואחיד.
  2. לחלק את הבצק ל-1/3 ו-2/3 ולאחסן את ה-1/3 במקפיא ואת החלק השני במקרר לשעה.
  3. להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד לגודל תבנית 26, לשטח בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-15 דקות עד להשחמה קלה, להוציא ולצנן.
  4. לערבב בקערה את הגבינה ולהוסיף את הפודינג, החלמונים 1/2 כוס סוכר ולבחוש עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. להקציף את החלבונים עם שארית הסוכר לקצף יציב ולקפל לתערובת הגבינה בעדינות. לצקת את התערובת על תחתית העוגה האפויה.
  6. לאפות את העוגה 8 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
  7. להוציא את העוגה מהתנור ולגרד מעל את הבצק מהמקפיא לפרורים עם פומפיה גסה באופן אחיד לכיסוי כל שטח העוגה.
  8. להחזיר לאפיה של כשעה עד להשחמת קלה של תערובת הפירורים.
  9. להשאיר לצינון בתנור כבוי עוד 30 דקות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ראובן מ. (עורך)
רצוי
7
האם צריך להכניס את העוגה הזו למקרר לאחר האפיה?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן
5
האם ניתן להשתמש בגבינת השף הלבן 5%?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
1 כפית לכל 1 כוס קמח.
3
כמה אבקת אפיה צריך להוסיף לקמח לבן רגיל?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אשתדל בזמן הקרוב, היתה תקלה במערכת התגובות ורק עכשיו ראיתי אותן.

עוגת גבינה אפויה עם פירורים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לבצק: 3 כוסות קמח תופח200 גר' מרגרינה רכה1 כוס סוכר1 ביצה1 שקית סוכר וניללמלית:1 קג' גבינת 9%1 קופסה פודינג וניל אינסטנט4 ביצי...... Directions:
לבחוש את המרגרינה הרכה עם הסוכר ולהוסיף את הסוכר וניל, הביצה והקמח וליצור בצק רך ואחיד. לחלק את הבצק ל-1/3 ו-2/3 ולאחסן את ה-1/3 במקפיא ואת החלק השני במקרר לשעה. להוציא את הבצק מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר