Pesto
תפריט
ב', 22 אוק 2018, 20:31
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כנפיים ברוטב פובידל

כנפיים ברוטב ריבת שזיפים שחורים    

מאת: אל גאוצו ::: צפיות: 4168   

* כנפיים ברוטב פובידול
כנפיים ברוטב פובידל
3 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 12 חצאי כנפיים
  • 1/2 ק"ג ריבת שזיפים מסוג פובידל
  • 1/3 ליטר מים רתוחים עם כף וחצי מרק עוף מעורבבים ומצוננים
  • 20 גרם פלפל שאטה גרוס
דרך הכנה
  1. מצננים את המרק ומוסיפים אותו לריבה, מוסיפים את השאטה ומערבבים היטב (ניתן לשמור במקרר עד שבוע)
  2. אופים את הכנפיים כ-30 דקות בתנור (בחום של 220 מעלות).
  3. לפני הגשה מטגנים את הכנפיים למשך כ-7 דקות בשמן עמוק.
  4. בתום הטיגון מעבירים את הכנפיים המטוגנות לקערת ערבוב מנירוסטה ומוסיפים מצקת (100cc) של רוטב פובידול מקורר לטמפרטורת החדר.
  5. מערבבים בהקפצה עד לעיטוף הכנפיים ברוטב.
חום תנור: 220
הערות
מניחים במרכז הצלחת חופן בינוני של עלי חסה ומסדרים את חצאי הכנפיים מסביב לחסה בסדר אקראי.
ניתן לפזר שומשום קלוי מעל הכנפיים בעת ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
כנפיים ברוטב פובידל By , 2010-06-21T14:09:35+03:00 כנפיים ברוטב פובידל כנפיים ברוטב ריבת שזיפים שחורים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 3 Tags: none Ingredients: - 12 חצאי כנפיים 1/2 ק"ג ריבת שזיפים מסוג פובידל 1/3 ליטר מים רתוחים עם כף וחצי מרק עוף מעורבבים ומצוננים 20 גרם פלפל שאטה גרוס ... Instructions: מצננים את המרק ומוסיפים אותו לריבה, מוסיפים את השאטה ומערבבים היטב (ניתן לשמור במקרר עד שבוע) אופים את הכנפיים כ-30 דקות בתנור (בחום של 220 מעלות). לפני הגשה ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר