Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 23:24
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אינצ'ילדה עוף

טורטייה ממולאת בחזה עוף ומטוגנת    

מאת: אל גאוצו ::: צפיות: 6496   

אינצ'ילדה עוף
2 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • חזה עוף שעבר חצי צלייה על האש
  • בצל פרוס דק
  • פטריות טריות פרוסות
  • מלח, פלפל גרוס דק, פפריקה מתוקה.
  • 2 כפות קמח מעורבבות עם מים (דבק ילדים)
  • עלי טורטייה
  • ביצים טריות
  • פרורי לחם  
דרך הכנה
  1. חותכים את חזה העוף הצלוי לרצועות דקות.
  2. מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן זית עד לגוון זהוב קל.
  3. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים כשתי דקות נוספות.
  4. מוסיפים את רצועות העוף, מקפיצים מספר דקות ומוסיפים את התבלינים.
  5. מוציאים למסננת ומקררים.
  6. לאחר שתערובת המילוי התקררה מוסיפים ביצים ביחס של ביצה על כל שני חזי עוף ומערבבים היטב.
  7. מחממים מעט את עלי הטורטיה על גבי מחבת יבשה או ווק הפוך.
  8. מסדרים את המילוי על הקצה הקרוב של הטורטיה, ביחס של כ-50 ג' מילוי על כל עלה של טורטיה, מקפלים את שני הקצוות, מגלגלים, מדביקים את הקצה בעזרת דבק הילדים.
  9. טובלים את הטורטיה בביצה ובפרורי לחם.
  10. משלימים בטיגון במחבת או בצ'יפסר, ומגישים את הטורטייה חצויה על מצע של רוטב סלסה מתקתק (80% רוטב עגבניות ו-20% רוטב צ'ילי מתוק).
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
דבק ילדים = קמח ומים
1
ציון 10
טעים מאוד (מניסיון ) חבל שלא מוכרים מוכן לטיגון...
אינצ'ילדה עוף By , 2010-07-15T16:29:49+03:00 אינצ'ילדה עוף טורטייה ממולאת בחזה עוף ומטוגנת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 2 Tags: none Ingredients: - חזה עוף שעבר חצי צלייה על האש בצל פרוס דק פטריות טריות פרוסות מלח, פלפל גרוס דק, פפריקה מתוקה. 2 כפות קמח מעורבבות עם מים (דבק ילד... Instructions: חותכים את חזה העוף הצלוי לרצועות דקות. מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן זית עד לגוון זהוב קל. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים כשתי דקות נוספות. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר