Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 01:08
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוחי אדמה בפפריקה אפוים

טעים טעים טעים    

מאת: mirich ::: צפיות: 5343   

תפוחי אדמה בפפריקה אפוים
5 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 5 תפוחי אדמה אדומים גדולים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כף פפריקה חריפה
  • כף אבקת מרק בצל
  • כפית שום כתוש
דרך הכנה
  1. קוצצים את תפוחי האדמה לפלחים.
  2. מערבבים בקערה את שמן הזית, 2 סוגי הפפריקה, אבקת מרק בצל והשום הכתוש לתערובת אחידה.
  3. מסדרים בתבנית את פלחי תפוח האדמה ויוצקים מעליה את תערובת התבלינים. ומעסים את תפוחי האדמה בתערובת התבלינים.
  4. אופים בתנור בחום של 200 מעלות עד להשחמה. 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
היתי ממליצה להרתיח את התפוח אדמה ממש מעט

תפוחי אדמה בפפריקה אפוים

By Published: טעים טעים טעים מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 5 Ingredients: 5 תפוחי אדמה אדומים גדולים 2 כפות שמן זית 1/2 כף פפריקה מתוקה 1/2 כף פפריקה חריפה כף אבקת מרק בצל כפית שום...... Directions:
קוצצים את תפוחי האדמה לפלחים. מערבבים בקערה את שמן הזית, 2 סוגי הפפריקה, אבקת מרק בצל והשום הכתוש לתערובת אחידה. מסדרים בתבנית את פלחי תפוח האדמה ויוצקים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר