Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 14:18
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת 3 שכבות גבינה שוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11067   

עוגת 3 שכבות גבינה שוקולד
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
לבסיס:
1/2 1 כוסות פרורי בסקויט
1/2 כוס אבקת סוכר
1/4 כוס קקאו
75 גר' חמאה או מרגרינה מומסת

למלית:
750 גר' גבינת שמנת
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
1/4 כוס שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית וניל
1/4 כפית מלח
300 גר' שוקולד מריר קצוץ
דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-170 מעלות, מרפדים תבנית 24 בנייר אפיה.
  2. מערבבים את כל חומרי הבסיס לתערובת פרורית, מההדקים לתחתית תבנית 24 קפיצית או עם תחתית מתפרקת.
  3. ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי ומניחים בצד.
  4. מקציפים את הגבינה, הסוכר, הביצים, השמנת, תמצית הוניל והמלח עד לקבלת תערובת אורירית כ-3 דקות, מחלקים את התערובת ל-3 חלקים שווים.
  5. מוסיפים ל-1/3 תערובת גבינה מחצית תערובת שוקולד ומערבבים היטב, יוצקים לתבנית על תחתית הבסקויטים.
  6. מוסיפים ל-1/3 השני של תערובת הגבינה 3/4 מיתרת השוקולד ומערבבים, יוצקים לתבנית על השכבה הראשונה.
  7. מוסיפים ל-1/3 האחרון של תערובת גבינה את יתרת השוקולד ומערבבים, יוצקים את התערובת על השכבה השניה.
  8. מכניסים לאפיה של כ-50 דקות או עד להתייצבות המלית, מוציאים ומצננים על רשת, מעבירים לקרור במקרר ל-3 שעות לפחות.
  9. מצפים בציפוי שוקולד או באבקת קקאו מנופה.

    לציפוי שוקולד:
    200 גר' שוקולד מריר קצוץ
    1/2 כוס שמנת מתוקה
    מחממים את השמנת והשוקולד בבן מארי או במספר שניות במיקרוגל עד להמסת השוקולד, מערבבים לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על העוגה המצוננת בתבנית.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
האם גבינת שמנת היא גבינה לבנה 5 אחוז או 9 אחוז של סקי?וכו
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
יוצקים את השכבות בעדינות, רצוי לקרר בין שכבה לשכבה.
3
לגבי המתכון הספציפי הזה - השכבות של הגבינה נכנסות אחת לתוך השינה והן לא מוצקות כמו בתמונה. למה זה?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קוטר התבנית בס"מ, כך הן נקראות וכך כתוב על התבנית בד"כ.
1
שלום, מה ז"א תבנים 24 או תבנים מספר 26 ? כלומר הכוונה לקוטר התבנית?????????

בבקשה רוצה תשובה מהירה,.

עוגת 3 שכבות גבינה שוקולד

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לבסיס: 1/2 1 כוסות פרורי בסקויט1/2 כוס אבקת סוכר1/4 כוס קקאו75 גר' חמאה או מרגרינה מומסתלמלית:750 גר' גבינת שמנת3/4 כו...... Directions:
מחממים תנור ל-170 מעלות, מרפדים תבנית 24 בנייר אפיה. מערבבים את כל חומרי הבסיס לתערובת פרורית, מההדקים לתחתית תבנית 24 קפיצית או עם תחתית מתפרקת. ממיסים את הש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר