Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 05:08
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סמבוסק תפוחים בדבש

סמבוסק עירקי ממולא בתפוחים וקינמון, צימוקים ושקדים מולבנים בזיגוג דבש    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 3538   

* צילום התוצאה
סמבוסק תפוחים בדבש
10 מנות
שעתיים ויותר
 
מרכיבים
מתכון מאת: אביב בן מוחא, מסעדת "סמבוסביח"
מרכיבים לבצק:
  • 1 קילו קמח מנופה
  • 1 כף מלח
  • 1 כף סוכר
  • 2.5 כוסות מים
  • 1 כף שמרים יבשים

מרכיבים למילוי:
  • 6 תפוחים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות ללא הליבה
  • חצי כוס צימוקים לבנים
  • חצי כוס שקדים לבנים קלופים
  • 50 גר' חמאה
  • חמש כפות סוכר
  • כפית קינמון
  • 2 כפות דבש
  • 1 ביצה
דרך הכנה
הכנת הבצק:
  1. לשים את כל המרכיבים לבצק אחיד וגמיש.
  2. מניחים בקערה ומתפיחים במשך כשעה עד הכפלת נפח.
  3. מחלקים את הבצק לעשרה כדורים ומרדדים.
הכנת המילוי:
  1. מחממים מחבת עם חמאה סוכר תפוחים וצימוקים על אש בינונית, מערבבים מידי פעם עד לריכוך קל של התפוחים, מוסיפים שקדים, קינמון ודבש ומערבבים עוד כדקה.
  2. פורסים את הבצק המרודד, קורצים עיגולים בהתאם לגודל הסמבוסק הרצוי, ממלאים בתערובת המילוי סוגרים ומהדקים קצוות
  3. מורחים בביצה מדוללת בשתי כפות מים ואופים בחום 180 עד להשחמה, מוציאים, מצננים ובוזקים אבקת סוכר, בתאבון.

הערות
סמבוסביח. הירקונים 27, פ"ת (צומת סגולה) 03-9043033

סמבוסק תפוחים בדבש

By Published: סמבוסק עירקי ממולא בתפוחים וקינמון, צימוקים ושקדים מולבנים בזיגוג דבש מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: מתכון מאת: אביב בן מוחא, מסעדת "סמבוסביח" מרכיבים לבצק: 1 קילו קמח מנופה 1 כף מלח ...... Directions:
הכנת הבצק: לשים את כל המרכיבים לבצק אחיד וגמיש. מניחים בקערה ומתפיחים במשך כשעה עד הכפלת נפח. מחלקים את הבצק לעשרה כדורים ומרדדים....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר