Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 00:29
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה ברוטב עגבניות

   

מאת: אירנצוק ::: צפיות: 3989   

* צילום התוצאה
פסטה ברוטב עגבניות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • חבילת פסטה 250 גר'-לפי בחירה
  • 4 עגבניות בשלות מקולפות
  •  1 כף שמן
  • 1 בצל חתוך קטן
  •  1 כף רסק עגבניות
  •  1/2 כוס מים
  •  מלח, פפריקה, קורט סוכר(חצי כפית קטנה)
דרך הכנה
  1.  לבשל את הפסטה במים רותחים עד לריכוך ולסנן
  2.  בסיר נפרד להזהיב את הבצל בשמן
  3.  להוסיף את העגבניות ולבשל כ-10 דקות
  4.  להוסיף את את הרסק, המים והתבלינים ולערבב
  5.  להמשיך לבשל עוד כ- 15 דקות מכוסה
  6.  לשפוך על הפסטה ולקשט עם גבינה צפתית קשה במליחות עדינה
הערות

פסטה ברוטב עגבניות By , 2010-09-13T09:18:17+02:00 פסטה ברוטב עגבניות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - חבילת פסטה 250 גר'-לפי בחירה 4 עגבניות בשלות מקולפות  1 כף שמן 1 בצל חתוך קטן  1 כף רסק עגבניות  1/2 ... Instructions:  לבשל את הפסטה במים רותחים עד לריכוך ולסנן  בסיר נפרד להזהיב את הבצל בשמן  להוסיף את העגבניות ולבשל כ-10 דקות  להוסיף את את ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר