Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 07:09
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת שוקו - תפוז - חלבה

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 4661   

עוגת שוקו - תפוז - חלבה
אפיה
לא צוין
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3 כפות קקאו
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 כוסות קמח (אני מכינה עם כוס וחצי קמח מלא)
  • 100 ג"ר חלבה מפוררת
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 1 חבילת שוקולד מריר
גודל/סוג תבנית:24 עגולה
דרך הכנה
  1. מקציפים את הביצים שלמות ומוסיפים את הסוכר בהדרגה.
  2. כשנוצר קצף צהבהב תפוח מוסיפים בהדרגה את השמן ואחר כך את בהדרגה את המיץ.
  3. מוסיפים את האבקת אפיה והקמח בהדרגה ואת הקקאו והאגוזים ומקציפים לקבלת עיסה אחידה.
  4. שופכים לתבנית משומנת. מלמעלה מפזרים את החלבה.
  5. שוברים את השוקולד המריר לחתיכות גסות (אני דופקת על החבילה הסגורה עם פטיש שניצלים או כוס) ומפזרים גם מלמעלה.
  6. אופים כחצי שעה עד ארבעים דקות בחום 180

הערות

עוגת שוקו - תפוז - חלבה

By Published: מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 4 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים 3 כפות קקאו 1 אבקת אפיה 2 כוסות קמח (אני מכינה עם כוס וח...... Directions:
מקציפים את הביצים שלמות ומוסיפים את הסוכר בהדרגה. כשנוצר קצף צהבהב תפוח מוסיפים בהדרגה את השמן ואחר כך את בהדרגה את המיץ. מוסיפים את האבקת אפיה והקמח בהדרגה ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר