Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 19:03
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת ריקוטה בטעם לימון

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5574   

עוגת ריקוטה בטעם לימון
10 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
לתחתית:
150 גר' חמאה מומסת
1/2 כוס סוכר
1/4 1 כוסות פירורי בסקויט

למלית:
5 ביצים
500 גר' גבינת שמנת
500 גר' גבינת ריקוטה*
2 מיכלים שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
2 כפות מיץ לימון
2 כפיות גרידת קליפת לימון
1 כף תמצית וניל
1/2 1 כוסות סוכר
*או גבינת קוטג' שעברה ריסוק בבלנדר
דרך הכנה
מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים קלות תבנית 24 קפיצית.

מערבבים את חומרי התחתית בקערה, מפזרים באופן שווה על תחתית תבנית 24 ומהדקים.
מערבבים היטב את כל חומרי המלית בקערה, מקפידים שלא ישארו גושים.

יוצקים את התערובת לתבנית הקפיצית ומכניסים לתנור לאפיה של שעה, מצננים בתנור עוד כשעה או יותר מבלי לפתוח את דלת התנור!.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
רשום: לערבב את כל חומרי המלית בקערה.
1
המתכון נראה נפלא! מה עושים עם הביצים? האם אין צורך להקציף יחדיו או בנפרד?

עוגת ריקוטה בטעם לימון

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לתחתית: 150 גר' חמאה מומסת1/2 כוס סוכר1/4 1 כוסות פירורי בסקויטלמלית:5 ביצים500 גר' גבינת שמנת500 גר' גבינת ריקוטה*2 מיכלים שמנת ח...... Directions:
מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים קלות תבנית 24 קפיצית.מערבבים את חומרי התחתית בקערה, מפזרים באופן שווה על תחתית תבנית 24 ומהדקים.מערבבים היטב את כל חומרי המלית בקערה, מקפידים שלא ישארו ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר