Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 12:07
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי גבינה ושוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4602   

פאי גבינה ושוקולד
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» פאי וטארט» קפה
 
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת .

למלית:
1 כוס סוכר
750 גר' גבינת שמנת
5 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כף מיץ לימון
120 גר' שוקולד מריר מומס ומצונן
דרך הכנה
לערבב את כל חומרי התחתית ולפזר בתחתית תבנית, להדק מעט.

מוסיפים את הסוכר לגבינה ומערבבים היטב, מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה תוך כדי ערבוב, מוסיפים את תמצית הוניל.

מוסיפים את השוקולד המומס למחצית התערובת ולחצי השני מוסיפים מיץ לימון.
יוצקים את תערובת הגבינה-לימון לתחתית הפאי, יוצקים מעליה את תערובת הגבינה-שוקולד,
מערבבים קלות בעזרת מזלג ליצירת דוגמת שייש.

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-45 דקות, מוציאים ומצננים, שומרים בקרור.
פאי גבינה ושוקולד By , 2005-03-28T21:27:10+02:00 פאי גבינה ושוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - לתחתית:1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת .למלית:1 כוס סוכר750 גר' גבינת שמנת5 ביצים1 כפית תמצית וניל1 כף מיץ ל... Instructions: לערבב את כל חומרי התחתית ולפזר בתחתית תבנית, להדק מעט.מוסיפים את הסוכר לגבינה ומערבבים היטב, מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה תוך כדי ערבוב, מוסיפים את תמצית הוניל.מוסיפים את השוקולד המ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר