Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 05:19
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי גבינה ושוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4280   

פאי גבינה ושוקולד
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» פאי וטארט» קפה
 
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת .

למלית:
1 כוס סוכר
750 גר' גבינת שמנת
5 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כף מיץ לימון
120 גר' שוקולד מריר מומס ומצונן
דרך הכנה
לערבב את כל חומרי התחתית ולפזר בתחתית תבנית, להדק מעט.

מוסיפים את הסוכר לגבינה ומערבבים היטב, מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה תוך כדי ערבוב, מוסיפים את תמצית הוניל.

מוסיפים את השוקולד המומס למחצית התערובת ולחצי השני מוסיפים מיץ לימון.
יוצקים את תערובת הגבינה-לימון לתחתית הפאי, יוצקים מעליה את תערובת הגבינה-שוקולד,
מערבבים קלות בעזרת מזלג ליצירת דוגמת שייש.

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-45 דקות, מוציאים ומצננים, שומרים בקרור.

פאי גבינה ושוקולד

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: לתחתית:1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת .למלית:1 כוס סוכר750 גר' גבינת שמנת5 ביצים1 כפית תמצית וניל1 כף מיץ ל...... Directions:
לערבב את כל חומרי התחתית ולפזר בתחתית תבנית, להדק מעט.מוסיפים את הסוכר לגבינה ומערבבים היטב, מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה תוך כדי ערבוב, מוסיפים את תמצית הוניל.מוסיפים את השוקולד המ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר