Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 05:04
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט תפוחי אדמה ומלפפון בנוסח יפני

באדיבות "הדוד משה"    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 3935   

סלט תפוחי אדמה ומלפפון בנוסח יפני
5 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
סלט תפוחי אדמה קר היא מנה עם טעם עדין וקטיפתי, המוגשת ביפן לצד בירה צוננת או סאקי.
  •  3 תפוחי אדמה לבישול בגודל בינוני
  • מלפפון בגודל 10 ס"מ
  • 1 גזר קטן
  • 1 בצל ירוק קטן
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל
  • 3/4 כוס מיונז
דרך הכנה
  1. מרתיחים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם רכים (אפשר לבדוק את רמת הרכות על ידי תקיעת מזלג בתפו"א ללא כל התנגדות)
  2. מרתיחים גם את הגזר והביצה עד שתתקשה
  3. בינתיים פורסים את המלפפון והבצל דק-דק ומפזרים עליהם מעט מלח. יש לתת להם לשבת במשך 10 דקות או יותר, עד שהירקות מפרישים את המיצים שלהם ונפטרים מכל הנוזלים כדי שלא יפגעו במרקם הסלט.
  4. כאשר תפוחי אדמה והגזר מוכנים יש לקלף אותם כל עוד הם חמים ונחתכים בקלות, אפשר להיעזר במגבת מטבח להחזקת הירקות
  5. חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות קטנות ופורסים את הגזר, מערבבים עם מעט מלח ופלפל ומניחים להצטנן
  6. מקלפים את הביצה הקשה וקוצצים אותה דק
  7. כאשר תערובת תפוחי האדמה והגזר מתקררת לטמפרטורת החדר, מערבבים את הבצל מלפפון והביצה עם המיונז, מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר עד רגע ההגשה (לפחות למשך שעה בקירור).
הערות

סלט תפוחי אדמה ומלפפון בנוסח יפני

By Published: באדיבות "הדוד משה" מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 5 Ingredients: סלט תפוחי אדמה קר היא מנה עם טעם עדין וקטיפתי, המוגשת ביפן לצד בירה צוננת או סאקי.  3 תפוחי אדמה לבישול בגודל בינוני מלפפון בגודל 10 ס"מ 1 גזר קטן...... Directions:
מרתיחים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם רכים (אפשר לבדוק את רמת הרכות על ידי תקיעת מזלג בתפו"א ללא כל התנגדות) מרתיחים גם את הגזר והביצה עד שתתקשה בינתיים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר