Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 07:10
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טורטה די ריקוטה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5135   

טורטה די ריקוטה
10 מנות
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
לבצק:
250 גר' קמח תופח
100 גר' חמאה
2 ביצים
1 שקית סוכר וניל

למלוי:

250 גר' גבינת ריקוטה
125 גר' גבינת מסקרפונה
50 גר' צימוקים לבנים שהושרו שעתיים במים
250 גר' סוכר
3 ביצים מופרדות
דרך הכנה
לשים את חומרי הבצק במיקסר או מעבד מזון, מרדדים 2/3 מהבצק ומשטחים בתבנית 26 משומנת, אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-15 דקות, מוציאים.

בקערה מערבבים את הגבינות, 150 גר' סוכר, הצימוקים והחלמונים היטב, מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינות.

יוצקים את התערובת על התחתית האפויה, מרדדים את יתרת הבצק וחותכים פסים, מניחים את הפסים על תערובת הגבינה שבתבנית בצורת שתי וערב.

מכניסים את העוגה לתנור בחום בינוני לעוד 40 דקות אפיה, מוציאים ומצננים על רשת.

טורטה די ריקוטה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לבצק:250 גר' קמח תופח100 גר' חמאה2 ביצים1 שקית סוכר וניללמלוי:250 גר' גבינת ריקוטה125 גר' גבינת מסקרפונה...... Directions:
לשים את חומרי הבצק במיקסר או מעבד מזון, מרדדים 2/3 מהבצק ומשטחים בתבנית 26 משומנת, אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-15 דקות, מוציאים.בקערה מערבבים את הגבינות, 150 גר' סוכר, הצימוקים והחלמו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר