Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 04:17
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה ירוקה בפילה פרגית

פסטה ירוקה בפילה פרגית    

מאת: אירנצוק ::: צפיות: 3563   

* צילום התוצאה
פסטה ירוקה בפילה פרגית
6 מנות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • איטריות רחבות 400 גרם
  • 500 גרם פילה פרגית חתוך לחתיכות קטנות
  • 1 בצל
  • 3 שיני שום
  • צרור בזיליקום, כוסברה, נענה, פטרוזיליה
  • מלח, פלפל לבן
  • 3 כפות שמן רגיל או זית או 50גר חמאה
  • 1/4 כוס מים חמים
דרך הכנה
  1. לבשל את האיטריות במים עם מלח ולסנן ולדאוג שלא ידבקו
  2. לרסק במעבד מזון את הבצל עם הירק
  3. לטגן על אש בינונית במחבת גדולה או סיר נמוך ורחב שיכיל את כל המנה
  4. להוסיף את השום חתוך גס
  5. להוסיף את חתיכות הפרגית ולתבל ולהמשיך לטגן תוך ערבוב קל מדי פעם עד שהעוף יהיה עשוי
  6. להוסיף את המים למנוע ייבוש יתר
  7. לאחר כרבע שעה להוסיף את האיטריות ולערבב בעדינות
  8. להגיש חם

פסטה ירוקה בפילה פרגית

By Published: פסטה ירוקה בפילה פרגית מאת אירנצוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: איטריות רחבות 400 גרם 500 גרם פילה פרגית חתוך לחתיכות קטנות 1 בצל 3 שיני שום צרור בזיליקום, כוסברה, נענה, פטרוזיליה ...... Directions:
לבשל את האיטריות במים עם מלח ולסנן ולדאוג שלא ידבקו לרסק במעבד מזון את הבצל עם הירק לטגן על אש בינונית במחבת גדולה או סיר נמוך ורחב שיכיל את כל המנה ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר