Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 08:23
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות הפתעה שוקולד

קרמוגית כיפית    

מאת: toshifo ::: צפיות: 4733   

* צילום תוצאה.
עוגיות הפתעה שוקולד
30 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 100 גרם סוכר
  • 200 גרם חמאה
  • 300 גרם קמח
  • 1 ביצה
  • 20-25 מדליוני שוקולד מריר 73% מוצקי קקאו 2 גר' כל אחד.
  • 1 ביצה למריחה
דרך הכנה
  1. לשים ביד את הסוכר, חמאה, קמח וביצה לבצק חלק. הלישה צריכה להיות מהירה ולעצור כשכל החומרים אחידים.
  2. להכניס את הבצק ל-5 דק' למקרר.
  3. יוצרים מתוך הבצד כדורים בגודל 10 גרם כל אחד.
  4. מחלקים את הכמות לשניים.
  5. לוקחים כדור, משטחים מעט ומניחים במרכז מדליון שוקולד, מניחים מעליו כדור נוסף משוטח מעט. מחזקים את הקצוות ומעגלים.
  6. מניחים על רשת עם נייר אפיה.
  7. מורחים מעל ביצה ומניחים שוקולד-צ'יפ מעל.
חום תנור:
אופים בחום של 180 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות.
הערות
-  במקום מדליוני שוקולד מריר ניתן להשתמש בקוביות שוקולד שנקנה בסופר.

- במקום לכדורים של 10 ג' בצק, ניתן לרדד את הבצק אחרי הקירור ולחרוץ עם כוסית או קורץ עוגיות בצורות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
11
דפנה (מנוסה)
אני מכינה עוגיות דומות אבל מבצק עלים.מרדדת עלה,מניחה קובית שוקולד ,מכסה עם עלה מרודד נוסף וקורצת עוגיות...»»
10
בעקרון החמאה צריכה להיות מקוררת, אבל זה לא חובה. אפשר קרה או בטמפרטורת חדר.
קח בחשבון - שאם החמאה...»»
9
האם החמאה צריכה להיות רכה? קרה? מומסת?
7
אורן בר (מקצוענ/ית)
ציון 10
בס"ד
הכנתי את העוגיות עם קמח מלא וסוכר חום ועם קוביות שוקולד 60%. יצא מעולה ונטרף, רעיון מדליק. תודה על המתכון.
6
תודה תודה, העיקר שנהנית ויצא טעים.
4
tommf (מקצוענ/ית)
חנה - אם תמדדי מה המשקל של 2.5 כוסות קמח תקבלי שזה מאוד קרוב ל-300 גרם.
3
בכללי אין טעות, זה בצק פריך מאד בסיסי ואני משתמשת בו כבר כמה שנים.
סתם מתוך סקרנות - למה את חושבת...»»
2
יש פה טעות מאוד גדולה בכמות הקמח.
אצלי נכנס כ - 2.5 כוסות.
1
tommf (מקצוענ/ית)
ציון 10
נראה מדליק ואחלה של רעיון קל. תודה רבה.

עוגיות הפתעה שוקולד

By Published: קרמוגית כיפית מאת toshifo 5 כוכבים מתוך 5 3 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: 100 גרם סוכר 200 גרם חמאה 300 גרם קמח 1 ביצה 20-25 מדליוני שוקולד מריר 73% מוצקי קקאו 2 גר' כל אחד. 1 ביצה למריחה...... Directions:
לשים ביד את הסוכר, חמאה, קמח וביצה לבצק חלק. הלישה צריכה להיות מהירה ולעצור כשכל החומרים אחידים. להכניס את הבצק ל-5 דק' למקרר. יוצרים מתוך הבצד כדורים בגודל 1...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר