Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 14:14
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קיש מנגולד, גבינת רוקפור ואגוזי מלך

המתכונים של ריצ'    

מאת: richs ::: צפיות: 3159   

* צילום: ריצ' קצפת
קיש מנגולד, גבינת רוקפור ואגוזי מלך
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים

לבצק:
1/2 1 כוסות (225 גרם) קמח
100 גרם חמאה מלוחה קרה חתוכה לקוביות
1/2 מיכל (100 מ"ל) בסיס להקרמה ובישול ריצ'

למילוי:
400 גרם מנגולד
50 גרם חמאה מלוחה
200 גרם גבינת רוקפור מפוררת
100 גרם גבינת פרומעז מפוררת
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 ביצים
1/2 מיכל (100 מ"ל) בסיס להקרמה ובישול ריצ'
2/3 כוס (100 גרם) אגוזי מלך שבורים גס
פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט

גודל/סוג תבנית: תבנית פאי 28 ס"מ

דרך הכנה
  1. להכנת הבסיס: במעבד מזון מערבבים יחד בפולסים את הקמח והחמאה לקבלת פירורים. מוסיפים בסיס להקרמה ובישול ריצ' ומעבדים מעט, רק עד קבלת כדור בצק. עוטפים ביריעת ניילון נצמד ומצננים שעה במקרר.
  2. מרדדים את הבצק הקר על משטח מקומח ושוטחים על התחתית והדפנות של תבנית פאי נשלפת, בקוטר 28 ס"מ. דוקרים במזלג או מכסים ברדיד אלומיניום, צמוד לבצק.
  3. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. אם מכסים ברדיד אלומיניום, מרחיקים אחרי כ-10 דקות ואופים מספר דקות, עד שהבצק הזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים כרבע שעה.
  4. להכנת המילוי: מרחיקים חלק מהגבעולים ואת קצות העלים ופורסים. מאדים בחמאה, מספר דקות בסיר מכוסה ומספר דקות בסיר גלוי, עד שהתרככו. מסננים. מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר החומרים, מערבבים.
  5. שוטחים את המילוי בבצק האפוי ואופים כ-30 דקות, עד קבלת צבע זהוב.
חום תנור: 180 מעלות
הערות
 

קיש מנגולד, גבינת רוקפור ואגוזי מלך

By Published: המתכונים של ריצ' מאת richs 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: לבצק: 1/2 1 כוסות (225 גרם) קמח 100 גרם חמאה מלוחה קרה חתוכה לקוביות 1/2 מיכל (100 מ"ל) בסיס להקרמה ובישול ריצ' למילוי:...... Directions:
להכנת הבסיס: במעבד מזון מערבבים יחד בפולסים את הקמח והחמאה לקבלת פירורים. מוסיפים בסיס להקרמה ובישול ריצ' ומעבדים מעט, רק עד קבלת כדור בצק. עוטפים ביריעת ניילון נצמד ומצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר