Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 02:37
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה אפויה

טעימה וקלילה    

מאת: אירנצוק ::: צפיות: 3717   

* צילום תוצאה
עוגת גבינה אפויה
8 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים
  • 200 גר' ביסקוויטים קקאו שבורים
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 כף ברנדי/יין
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 3 ביצים מופרדים
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמנת חמוצה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כף גרדת לימון
גודל/סוג תבנית: קפיצית עגולה מספר 26
דרך הכנה
  1. לערבב את הביסקוויטים, החמאה וברנדי לתערובת ולשטח על בסיס התבנית
  2. לשים בקערה את הגבינה, 3 חלמונים, 3/4 כוס סוכר, סוכר וניל, שמנת חמוצה ולערבב בעדינות
  3. להוסיף את כפות הפודינג ולערבב עד שלא יהיו גושים
  4. להקציף 3 חלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקבלת קצף קשה
  5. להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה ולערבב בעדינות
  6. להעביר לתבנית המרופדת בביסקווטים את התערובת הסופית
חום תנור: להכניס לתנור שחומם מראש ל190 מעלות ל10 דקות ולאחר מכן להוריד את החום ל-160 מעלות ולהמשיך באפיה כ-50 דקות. יש לבדוק באמצעות קיסם אם העוגה מוכנה ולא רטובה במרכזה.

עוגת גבינה אפויה

By Published: טעימה וקלילה מאת אירנצוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 200 גר' ביסקוויטים קקאו שבורים 50 גרם חמאה מומסת 1 כף ברנדי/יין 500 גרם גבינה לבנה 9% 3 ביצים מופרדים 2 כפ...... Directions:
לערבב את הביסקוויטים, החמאה וברנדי לתערובת ולשטח על בסיס התבנית לשים בקערה את הגבינה, 3 חלמונים, 3/4 כוס סוכר, סוכר וניל, שמנת חמוצה ולערבב בעדינות לה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר