Pesto
תפריט
ג', 24 אוק 2017, 12:29
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת שוקולד ואגוזים עשירה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14076   

עוגת שוקולד ואגוזים עשירה
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
200 גר' שוקולד מריר טוב
200 גר' חמאה
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק

לציפוי:

200 גר' שוקולד מריר
150 גר' חמאה
דרך הכנה
  1. ממיסים בכלי חסין אש המונח על סיר עם מים רותחים קלות את השוקולד עם החמאה, נזהרים שהמים על יגעו בתחתית הכלי. מניחים לצינון.
  2. מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה, מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומבריק.
  3. מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת החלמונים, מוסיפים את האגוזים הטחונים בקיפול ומקפלים את קצף החלבונים.
  4. יוצקים לתבנית 24 משומנת ומרופדת בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים, לא ליבש את העוגה!
  5. מצננים את העוגה, מוציאים והופכים על צלחת הגשה.
  6. ממיסים את השוקולד והחמאה לתערובת חלקה ויוצקים על העוגה, מטים את העוגה לקבלת ציפוי אחיד.
הערות
  • העוגה נמוכה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
האם אפשר להשתמש בשמן כתחליף לחמאה? ואם כן, מהי הכמות?
4
ראובן מ. (עורך)
אפשר
3
האם אפשר להחליף כוס אגוזים בכוס שקדים טחונים?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא נשכח כלום.
1
נראה לי ששכחו את הקמח

עוגת שוקולד ואגוזים עשירה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 4 ביצים מופרדות3/4 כוס סוכר200 גר' שוקולד מריר טוב200 גר' חמאה1 כוס אגוזי לוז טחונים דקלציפוי:200 גר' שוקולד מריר150 גר' חמאה ...... Directions:
ממיסים בכלי חסין אש המונח על סיר עם מים רותחים קלות את השוקולד עם החמאה, נזהרים שהמים על יגעו בתחתית הכלי. מניחים לצינון.מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה, מקצי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר