Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 19:33
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטה כבד עוף

   

מאת: mirich ::: צפיות: 3898   

פטה כבד עוף
16 מנות
30 דקות עד שעתיים
» תוספות
 
מרכיבים
  • 6 כפות מחמאה
  • 1/3 כוס בצל קצוץ
  • קילו כבדי עוף נקיים
  • מלח
  • שן שום
  • 2 כפות צלפים
  • כפית טימין יבש
  • כפית ממרח אנשובי
  • 1/4 כוס ברנדי
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה פרווה
  • 1/2 כוס יין אדום
דרך הכנה
  1.  משרים את הכבדים ביין האדום במשך כשעה ומסננים
  2. מחחמים 2 כפות מחמאה במחבת עד שהיא טיפה משחימה
  3. מוסיפים את הבצל ומטגנים
  4. מפזרים מלח על הכבדים ומוסיפים למחבת מוסיפים את הצלפים, הטימין והאנשובי והופכים את הכבדים להשחמה.
  5. מוסיפים את הברנדי ונותנים רתיחה. מורידים מהאש ומצננים.
  6. מכניסים את התערובת למעבד המזון ונותנים כמה פולסים מוסיפים את יתרת המחמאה והשמנת ומעבדים את זה לתערובת אחידה.
  7. משטחים את התערובת בתבנית סילקון של אינגליש קייק עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר.

פטה כבד עוף

By Published: מאת mirich 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 6 כפות מחמאה 1/3 כוס בצל קצוץ קילו כבדי עוף נקיים מלח שן שום 2 כפות צלפים כפית טימין יבש ...... Directions:
 משרים את הכבדים ביין האדום במשך כשעה ומסננים מחחמים 2 כפות מחמאה במחבת עד שהיא טיפה משחימה מוסיפים את הבצל ומטגנים מפזרים מלח על ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר