Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 02:36
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת כרובית וגבינה

נפלאה גם לאירוח    

מאת: אירנצוק ::: צפיות: 5813   

פשטידת כרובית וגבינה
8 מנות
בישול ואפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • ראש כרובית
  • 3 בצלים בינוניים או 2 גדולים
  • 200 גר גבינת פטינה
  • 200 גר גבינת ריקוטה
  • 1 שמנת מתוקה לבישול
  • 4 ביצים
  • 3 כפות קמח/קמח תופח(אין צורך באבקת אפיה)
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 4 כפות שמן
  • תבלינים: מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט, אורגנו
  • לקישוט: חופן גרעיני דלעת, אבקת פלפל אדום
גודל/סוג תבנית: תבנית זכוכית או מלבנית או אובלית בגודל 20X30 בערך
דרך הכנה
  1. לחלק את הכרובית לפרחים קטנים ולבשל עד לרכות בינונית ולצנן
  2. לרסק את הבצל לגודל קטן במכשיר חשמלי או לחתוך דק על קרש ולטגן ב 4 כפות שמן במחבת עד שיתרכך,עם מכסה, לקרר
  3. לערבל כעשר שניות  4 ביצים בקערה נפרדת
  4. בקערה גדולה לערב את הקמח עם הביצים בעדינות, להוסיף את הכרובית ואת הבצל ולהרבב בעדינות, להוסיף את הגבינות המפוררות ואת השמנת ואת התבלינים ולהמשיך לערבב
  5. לשמן את תבנית שנבחרה ולבזוק עליה פירורי לחם
  6. לשפוך פנימה את התערובת ולשטח לגובה אחיד
  7. לפזר מעל את גרעיני הדלעת ואבקת פלפל אדום ולהכניס לתנור
חום תנור: לאפות בחום של 180 מעלות כ-50 דקות, להוציא כאשר הפשטידה קיבלה צבע שחום בהיר
הערות
אפשרי להוסיף לטיגון הבצל, גבעולי סלרי חתוכים קטן
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
נוסה בחג שבועות, 10 אורחים, נחטף עם שבחים!

פשטידת כרובית וגבינה

By Published: נפלאה גם לאירוח מאת אירנצוק 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: ראש כרובית 3 בצלים בינוניים או 2 גדולים 200 גר גבינת פטינה 200 גר גבינת ריקוטה 1 שמנת מתוקה לבישול 4 ביצים...... Directions:
לחלק את הכרובית לפרחים קטנים ולבשל עד לרכות בינונית ולצנן לרסק את הבצל לגודל קטן במכשיר חשמלי או לחתוך דק על קרש ולטגן ב 4 כפות שמן במחבת עד שיתרכך,עם מכסה, לקרר ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר