Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 07:09
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צלי עגל בקוקי אלומיניום

כמה קל, כמה טעים    

מאת: tommf ::: צפיות: 3792   

צלי עגל בקוקי אלומיניום
6 מנות
בישול ואפיה
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 2 ק"ג בשר כתף עגל מופשר או כל חלק אחר שלא הכי רזה.
  • 1/3 כוס שמן זית
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית גריל עוף
  • מעט רוזמרין יבש
גודל/סוג תבנית: תבנית אפייה רגילה שמספיקה בגודלה לנתח הבשר.
דרך הכנה
  1. מורחים את גוש הבשר בשמן הזית והתבלינים ומעסים אותם היטב לתוך הבשר.
  2. מחממים סיר רחב על אש בינונית כמה דקות בלי כלום בפנים.
  3. שהסיר לוהט, שמים 5 כפות שמן ומכניסים את הבשר לסיר לצריבה טובה מכל הצדדים. צורבים כ 3-4 דקות מכל צד.
  4. חותכים חתיכת נייר אלומיניום גדולה. מוציאים הבשר מהסיר ומניחים על נייר האלומיניום.
  5. חותכים חתיכת נייר אלומיניום גדולה נוספת. מניחים מעל הבשר, מקפלים היטב ומהדקים את הקצוות כמה פעמים ליצור אטימה מוחלטת.
  6. מניחים את הבשר בתבנית האפיה ומכניסים לתנור, שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעתיים.
  7. מוציאים את הבשר, פותחים את הקוקי, פורסים לפרוסות עבות ומגישים. את הנוזלים שהצטברו מגישים כרוטב.
חום תנור: 180 מעלות
הערות
הבשר חייב להיות מופשר לחלוטין. ככל שגוש הבשר עבה יותר, כך מעלים את זמן הצליה.

צלי עגל בקוקי אלומיניום

By Published: כמה קל, כמה טעים מאת tommf 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 2 ק"ג בשר כתף עגל מופשר או כל חלק אחר שלא הכי רזה. 1/3 כוס שמן זית פלפל שחור גרוס טרי מלח לפי הטעם 1 כפית שום גבישי...... Directions:
מורחים את גוש הבשר בשמן הזית והתבלינים ומעסים אותם היטב לתוך הבשר. מחממים סיר רחב על אש בינונית כמה דקות בלי כלום בפנים. שהסיר לוהט, שמים 5 כפות שמן ומכניס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר