Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 23:51
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה עם פירורים (חלבי)

המתכונים של ריצ'    

מאת: richs ::: צפיות: 3046   

* צילום: ריצ'
עוגת גבינה עם פירורים (חלבי)
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • לבצק:
  • 300 גרם ביסקוויטים מרוסקים
    או
    200 גרם חמאה מלוחה חתוכה לקוביות
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כוסות (300 גרם) קמח
     
  • לשכבת הגבינה:
  • 750 גרם גבינת שמנת
  • ¾ כוס (180 גרם) סוכר דק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שקית (14 גרם) ג'לטין
  • 3 כפות מים
  • ½ 1 מיכלים שמנת להקצפה של ריצ'


גודל/סוג תבנית: תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ




דרך הכנה
  1. להכנת הבצק, טורפים את החמאה עם החלמונים והסוכר. מוסיפים את הקמח ומערבלים. שוטחים 2/3 מהבצק על התחתית של תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ. את השליש הנותר מרדדים לעלה בעובי כ-3 מ"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. אופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, רק עד ששני הבצקים הזהיבו. אפשר להחליף בביסקוויטים מרוסקים.
  3. להכנת שכבת הגבינה, טורפים את הגבינה עם הסוכר, התבלינים והפודינג.
  4. ממיסים את הג'לטין במים ומחממים 20 שניות במיקרוגל. מערבבים ומוסיפים לתערובת הגבינה.
  5. מקציפים בנפרד את השמנת להקצפה של ריצ' ומקפלים עם תערובת הגבינה. שוטחים על הבסיס האפוי. מצננים כשעה במקרר. מפוררים מעל את הבצק האפוי או מפזרים את הביסקוויטים. שומרים במקרר עד שהעוגה מתייצבת.


חום תנור: 180 מעלות


עוגת גבינה עם פירורים (חלבי)

By Published: המתכונים של ריצ' מאת richs 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: לבצק: 300 גרם ביסקוויטים מרוסקים או 200 גרם חמאה מלוחה חתוכה לקוביות 2 חלמונים 2 כפות סוכר ...... Directions:
להכנת הבצק, טורפים את החמאה עם החלמונים והסוכר. מוסיפים את הקמח ומערבלים. שוטחים 2/3 מהבצק על התחתית של תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ. את השליש הנותר מרדדים לעלה בעובי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר