Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 07:07
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אנטריקוט בתנור

מאוד קל וטעמים משגעים    

מאת: tommf ::: צפיות: 18144   

אנטריקוט בתנור
8 מנות
צליה
עתיר חלבון
יום לפחות
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • נתח אנטריקוט במשקל 3 ק"ג מנוקה
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 4 כפות טובות דבש
  • 4 כפות חרדל דיז'ון גרגרים
  • 5-6 שיני שום כתושות
  • 1/4 פלפל ירוק חריף מנוקה מגרעינים ומגורד בפומפיה דקה
  • 1/3 כוס שמן זית מובחר
  • 1/2 כוס יין אדום - לא יין קידוש
גודל/סוג תבנית: תבנית שטוחה שכל הנתח ינוח בתוכה בקלות
דרך הכנה
  1. מכינים הכל בערב שלפני הארוחה.
  2. בתוך קערת עבודה גדולה מעסים את נתח האנטריקוט היטב עם שתי ידיים בשמן הזית, המלח והפלפל השחור.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לעסות את התבלינים לתוך הבשר.
  4. מכסים הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה שלם.
  5. מוציאים את הקערה עם נתח הבשר מהמקרר כשעתיים לפני הצלייה. חשוב מאוד שהנתח יגיע לטמפרטורת החדר.
  6. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  7. מחממים מחבת שטוחה וגדולה או סיר שטוח וגדול על אש בינונית כ-5 דקות. לא שמים דבר במחבת.
  8. מוסיפים כ-1/5 כוס שמן זית ומחכים עד שיוצא עשן.
  9. מכניסים את נתח הבשר למחבת לסגירה טובה (כ-3-4 דקות מכל צד) עד שמשחים היטב מכל צד. לא שופכים את נוזלי המשרה.
  10. מעבירים את נתח האנטריקוט לתבנית שטוחה עם נייר אפייה ושופכים מעל את נוזלי ההשרייה.
  11. מכניסים לתנור ל-50 דקות לערך עד שעה. 
  12. מוציאים מהתנור. נותנים לנחת לנוח כ-5 דקות, ואז פורסים פרוסות דקות ומגישים.
חום תנור:180 מעלות
הערות
בתמונה יש רוטב צ'ימיצ'ורי, המוגש על הנתח.העלתי את המתכון פה באתר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
tommf (מקצוענ/ית)
הי שרה. הלואי ויכולת לטעום את היבש בתמונה. ביחס לחי בפנים, זה תלוי לאיזו דרגת צלייה את רוצה להביא את...»»

אנטריקוט בתנור

By Published: מאוד קל וטעמים משגעים מאת tommf 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: נתח אנטריקוט במשקל 3 ק"ג מנוקה מלח גס פלפל שחור גרוס טרי 4 כפות טובות דבש 4 כפות חרדל דיז'ון גרגרים 5...... Directions:
מכינים הכל בערב שלפני הארוחה. בתוך קערת עבודה גדולה מעסים את נתח האנטריקוט היטב עם שתי ידיים בשמן הזית, המלח והפלפל השחור. מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר