Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 02:38
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כדורי פלאפל מעדשים

   

מאת: אירנצוק ::: צפיות: 3785   

* צילום התוצאה
כדורי פלאפל מעדשים
40 מנות
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות
 
מרכיבים
  • 3 כוסות עדשים שהושרו במים לפחות5 שעות
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 בצל
  • חופן פטרוזיליה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • מלח, פלפל שחור, כמון
  • 3 שיני שום
דרך הכנה
  1. לטחון במעבד מזון את העדשים שהושרו במים לתערובת טיפה מגורענת ולהוציא לקערה
  2. באותו הכלי של מעבד לטחון שוב בנפרד את הבצל, השום והפטרוזיליה ולהוסיף לתערובת העדשים ולערבב
  3. להוסיף את שאר החומרים ולאחד בעירבוב
  4. לשים במקרר למינימום שעה ועד יום אפילו
  5. להוציא מהמקרר וליצור כדורים בידיים ולזרוק לשמן עמוק
  6. להוציא כאשר הצבע חום כהה
הערות
התערובת אמורה להיות דביקה ואם היא לא, אז להוסיף קצת מים לפי הצורך
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אירנצוק (מנוסה)
אפשרי להשתמש באחד מהחומרים הנ"ל או לחילופין בכל חומר מאחד/סופג נוזלים אחר (קמחים אחרים), בהצלחה!
1
שאלה קטנה בבקשה. האם חייבים את פירורי הלחם וקמח כדי שהכדורים לא יתפוררו או אפשר בלי.
תודה

כדורי פלאפל מעדשים

By Published: מאת אירנצוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 40 Ingredients: 3 כוסות עדשים שהושרו במים לפחות5 שעות 1/2 כוס מים 1 כוס פירורי לחם 1/2 כוס קמח 1 בצל חופן פטרוזיליה ...... Directions:
לטחון במעבד מזון את העדשים שהושרו במים לתערובת טיפה מגורענת ולהוציא לקערה באותו הכלי של מעבד לטחון שוב בנפרד את הבצל, השום והפטרוזיליה ולהוסיף לתערובת העדשים ולערבב ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר