Pesto
תפריט
ו', 29 מרץ 2024, 07:39
110498 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קוביות עוף על נודלס

   

מאת: yacovy ::: צפיות: 3788   

קוביות עוף על נודלס
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
לקוביות עוף:
  • 1 ק"ג עוף טחון
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק מאד
  • 3 שיני שום כתושות
  • כף ג'ינג'ר מגורד
  • פלפל שחור-מלח
  • 1 כף גדושה מיונז
לנודלס:
  • חבילת נודלס 400 גרם
  •  1פלפל אדום, צהוב, חתוכים לרצועות
  •  1 פלפל חריף ירוק פרוס דק
  •   2 גזרים חתוכים לגפרורים
  •  1/4 ראש כרוב חתוך לרצועות
  •  2 שיני שום פרוס דק
  •  כף ג'ינג'ר מגורד
  • מלח - פלפל שחור
  • שני ענפים של בצל ירוק חתוכים
  •  3 כפות סויה איכותית 
  •  2 כפות שמן שומשום

דרך הכנה
  1. מערבבים את כל המרכיבים לקציצות לעיסה אחידה. (אפשר לטחון אותם יחד) 
  2. יוצרים קציצות בינוניות, מצפים אותם בתערובת פירורית, מעצבים לקוביה 6 צלעות, ושמים בתבנית תנור. כשכל הקציצות מוכנות, שמים לקירור שעה.
  3. מחממים תנור ל180 מעלות, שופכים על הקציצות שמן, לתת אפקט של טיגון, ואופים כ20 דקות. כדאי לעקוב אחריהם, ואפשר להפוך לצד השני. 
  4. מבשלים את הנודלס לפי הוראות יצרן, בגמר הבישול, מסננים ושופכים עליהם בתוך קערה 1 כף סויה ואת השמן שומשום.
  5. מתחילים בטיגון הירקות, קודם הגזר אחרי דקה את הפלפלים, עוד חצי דקה ג'ינג'ר ושום, מוסיפים מלח וסויה, כרוב ולאחר מכן את הנודלס, ומורידים מהאש. 
  6. מוסיפים בצל ירוק ומעט שמן שומשום, מחלקים בצלחות, מעל שמים את הקוביות, ובתאבון!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
3
לא צריך לשפוך שמן אפשר לרסס ספרי שמן זית ולקבל את אותו ההפקט בלי עודף מיותר
2
אפשר לגלגל לכדור, אין הבדל! אבל בגלל שזה בתנור יותר קל ויפה לעשות ריבוע.
1
דפנה (מנוסה)
נשמע מזה טוב. רק למה אי אפשר לגלגל לכדורים במקום להתעסק עם הנדסה
קוביות עוף על נודלס By , 2012-08-23T20:40:35+03:00 קוביות עוף על נודלס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - לקוביות עוף: 1 ק"ג עוף טחון 1 בצל בינוני קצוץ דק מאד 3 שיני שום כתושות כף ג'ינג'ר מגורד... Instructions: מערבבים את כל המרכיבים לקציצות לעיסה אחידה. (אפשר לטחון אותם יחד)  יוצרים קציצות בינוניות, מצפים אותם בתערובת פירורית, מעצבים לקוביה 6 צלעות, ושמים בתבנית תנור....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר