Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 12:37
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קיש כרישה וכרובית

   

מאת: richs ::: צפיות: 2996   

קיש כרישה וכרובית
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
לקלתית:
  • 1/2 1 כוסות (225 גרם) קמח
  • 100 גרם חמאה מלוחה קרה חתוכה לקוביות
  • 1 חלמון

למילוי:
  • 3 כרישות, רק החלק הבהיר
  • חמאה
  • 1 פלפל ירוק פרוס דק
  • 400 גרם פרחי כרובית
  • 250 גרם גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 3 ביצים
  • 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 כפות חרדל דיז'ון
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 100 גרם שקדים פרוסים
דרך הכנה
1. להכנת הקלתית, במעבד מזון מערבבים את הקמח עם קוביות החמאה עד שמתקבלים פירורים.
2. טורפים את החלמון עם 3-2 כפות מים קרים, מוסיפים לקערת מעבד המזון ומערבבים רק עד קבלת כדור בצק. שוטחים על התחתית והדפנות של תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ. מצננים כרבע שעה במקרר.
3. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
4. להכנת המילוי, פורסים את הכרישות בעובי 1 ס"מ ומאדים במעט חמאה, מוסיפים את פרוסות הפלפל ומאדים מספר דקות.
5. מבשלים את פרחי הכרובית כ-5 דקות בסיר עם מים רותחים ומעט מלח. מסננים ומוסיפים לתערובת הכרישה, יחד עם הגבינות. שוטחים על הקלתית החצי אפויה.
6. טורפים את הביצים עם הבסיס לבישול והקרמה, מוסיפים את השום והחרדל ומתבלים. יוצקים על הירקות. מפזרים מעל את השקדים הפרוסים.
7. מגבירים את חום התנור לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות ואופים כחצי שעה.

קיש כרישה וכרובית

By Published: מאת richs 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: לקלתית: 1/2 1 כוסות (225 גרם) קמח 100 גרם חמאה מלוחה קרה חתוכה לקוביות 1 חלמון למילוי...... Directions:
1. להכנת הקלתית, במעבד מזון מערבבים את הקמח עם קוביות החמאה עד שמתקבלים פירורים. 2. טורפים את החלמון עם 3-2 כפות מים קרים, מוסיפים לקערת מעבד המזון ומערבבים רק עד קבלת כדור בצק. שוטחים על התחתי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר