Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 04:15
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מלבי מוקצף

   

מאת: richs ::: צפיות: 3445   

מלבי מוקצף
6 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
החומרים ל-8-6 מנות:

1/2 מיכל (210 מ"ל) ריצ'קפה
2 מיכלים (424 מ"ל) קצפת ריצ'
1/3 כוס (50 גרם) קורנפלור
1 כף סוכר

לסירופ:
1/2 כוס (125 גרם) סוכר
1/4 כוס (60 מ"ל) מים
מעט מי ורדים
1 כף מיץ לימון
1 כף סירופ גרנדין (רימונים)

לקישוט:
פיסטוק קלוי קצוץ גס
דרך הכנה
1. בסיר בעל תחתית עבה מערבבים יחד ריצ'קפה, קצפת, קורנפלור וסוכר, לתערובת חלקה.
2. מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה, עד שהתערובת הסמיכה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים היטב במקרר.
3. להכנת הסירופ, בסיר קטן וכבד מביאים לרתיחה את הסוכר עם המים. מנמיכים מעט את האש ומבשלים מספר דקות, עד שמתקבל סירופ. מסירים מהאש ומוסיפים את מי הוורדים, מיץ הלימון והגרנדין.
4. להגשה, מעבירים את תערובת המלבי לקערת המיקסר ומקציפים היטב, מחלקים ל-8 גביעים או כוסיות, מזלפים מעל סירופ ומקשטים בפיסטוק. מאחר מהמלבי מוקצף הסירופ שוקע למטה ונוצרת שכבה ורודה בתחתית.

מלבי מוקצף

By Published: מאת richs 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: החומרים ל-8-6 מנות: 1/2 מיכל (210 מ"ל) ריצ'קפה 2 מיכלים (424 מ"ל) קצפת ריצ' 1/3 כוס (50 גרם) קורנפלור 1 כף סוכר ...... Directions:
1. בסיר בעל תחתית עבה מערבבים יחד ריצ'קפה, קצפת, קורנפלור וסוכר, לתערובת חלקה. 2. מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה, עד שהתערובת הסמיכה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצנ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר