Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 05:23
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גווקאמולי

סלסה אבוקדו    

מאת: mirich ::: צפיות: 3760   

גווקאמולי
6 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 2 אבוקדו גדולים 
  • בצל סגול בינוני
  • כף מיץ לימון
  • עגבניה
  • פלפל אדום
  • כפית גרעיני כוסברה 
  • כפית כמון טחון
  • כוס בזיליקום קצוץ דק
  • 2 כפות שמן זית 
  • 5 טיפות טבסקו
דרך הכנה
  1. קוצצים את הבצל דק , חוצים את האבוקדו מוציאים את הגרעין ומקלפים, חותכים לקוביות מערבבים עם הבצל ומוסיפים את הלימון.
  2. חותכים את העגבניה והפלפל לקוביות.
  3. בסיר קטן מחממים את הגרעיני הכוסברה והכמון מערבבים במשך כדקה ומצננים, מוסיפים לאבוקדו.
  4. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים.
גווקאמולי By , 2013-10-01T09:07:39+03:00 גווקאמולי סלסה אבוקדו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 2 אבוקדו גדולים  בצל סגול בינוני כף מיץ לימון עגבניה פלפל אדום כפית גרעיני כוסברה  כפ... Instructions: קוצצים את הבצל דק , חוצים את האבוקדו מוציאים את הגרעין ומקלפים, חותכים לקוביות מערבבים עם הבצל ומוסיפים את הלימון. חותכים את העגבניה והפלפל לקוביות. בסיר ק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר