Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 19:01
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

Eggplant pickle

חצילים מוחמצים    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 5189   

* צולם בידי רגב אילן
Eggplant pickle
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 ק"ג פרי או ירק (מנגו, חציל, או כל פרי ירק אחר).
  • 1 כוס שמן.
  • 1 כוס סוכר.
  • 2 כוסות חומץ רגיל.
  • 3 ראשי שום.
  • 3 פלפלים חריפים.
  • 1 כף גרעיני חילבה.
  • 1 כף גרעיני חרדל.
  • כף פפריקה חריפה.
דרך הכנה
  1. חותכים את הירק או פרי לקוביות קטנות.
  2. קוצצים את השום והפלפל לחתיכות קטנות.
  3. מחממים 1/2 כוס שמן.
  4. מוסיפים את גרעיני החילבה והחרדל יחד עם השום והפלפל החריף.
  5. מטגנים עד להשחמה או עד שגרעיני החרדל מתפוצצים.
  6. מוסיפים את הירק או פרי ומוסיפים את יתרת השמן, את הסוכר והפפריקה ומבשלים עד להתרככות.
  7. מוסיפים את החומץ ומכבים את האש.
  8. ממתינים להתקררות ומכניסים לצנצנות.
הערות
נשמר בצנצנת מספר חודשים אך היות והוא כל כך טעים שלא מחזיק יותר משבועיים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
2
רגבקוק (מקצוענ/ית)
תודה
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
חיכיתי למתכון כזה. מעולה!

Eggplant pickle

By Published: חצילים מוחמצים מאת רגבקוק 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: ...... Directions:
...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר