Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 06:45
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה ועוגיות אוראו בציפוי שוקולד

   

מאת: tommf ::: צפיות: 7202   

עוגת גבינה ועוגיות אוראו בציפוי שוקולד
אפיה משולב
יום לפחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
לבסיס:

  • 1 חבילה פתי בר וניל (שרוול אחד בלבד)
  • 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות רום
לבלילה:
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%  או 2 חבילות סמפוניה 9%
  • 5     ביצים
  • 2     כפות רום
  • 2.5 כפות גדושות קמח לבן
  • 5    כפות גדושות סוכר לבן
  • 1    חבילה שלמה עוגיות אוראו שבורות לחצאים
לציפוי:
  • 1 מיכל שמנת 34% להקצפה 250 סמ"ק
  • 200 גרם שוקולד מריר 70% מוצקים לפחות
  • 100 גרם שוקולד חלב
 
גודל/סוג תבנית:
תבנית קפיצית 28"
דרך הכנה
  1. בקערת עבודה שוברים את הפתי בר לשברים קטנים ככל שניתן.
  2. מוסיפים את החמאה והרום, ומערבבים היטב עד שכל השברים רטובים.
  3. מעבירים לתבנית קפיצית ומהדקים היטב לתחתית בעובי 1 ס"מ ושוליים בגובה 2-3 ס"מ
  4. אופים בתנור בחום של 180 מעלות 8 דקות ומוציאים להתקררות.
הכנת הבלילה:
  1. מכניסים לקערת עבודה עמוקה מחצית מכמות הגבינה, 3 ביצים, את הסוכר ואת הקמח.
  2. מערבבים היטב עם מטרף לקבלת עיסה חלקה.
  3. מוסיפים את שאר הגבינה והביצים ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את חצאי העוגיות מערבבים קלות ומיד שופכים לתבנית.
  5. אופים בתנור על חום של 180 מעלות כ-40 דקות עד שהחלק העליון מזהיב קלות ומתמצק.
  6. מוציאים מהתנור, מכסים עם מגבת לחה ונותנים להתקרר היטב.
  7. מכינים את הציפוי: שמים את השמנת עם השוקולד על אש בינונית ומרתיחים. כשהשמנת רותחת מורידים מהאש, מרעבבים היטב עד לקבלת עיסה חלקה נטולת גושי שוקולד.
  8. מפזרים השוקולד על העוגה ונותנים להתקרר.
  9. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה לפחות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
מעדן מנצח!
עוגת גבינה ועוגיות אוראו בציפוי שוקולד By , 2014-02-08T19:07:51+02:00 עוגת גבינה ועוגיות אוראו בציפוי שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - לבסיס: 1 חבילה פתי בר וניל (שרוול אחד בלבד) 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר 2 כפות רום... Instructions: בקערת עבודה שוברים את הפתי בר לשברים קטנים ככל שניתן. מוסיפים את החמאה והרום, ומערבבים היטב עד שכל השברים רטובים. מעבירים לתב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר