Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 13:51
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת חצילים ופטה כבשים

   

מאת: tommf ::: צפיות: 5444   

פשטידת חצילים ופטה כבשים
10 מנות
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 1 חציל גדול חתוך לפרוסות דקות
  • 1 מיכל שמנת 15% (רגילה לא לבישול או להקצפה)
  • 150 גרם גבינת פטה כבשים/עיזים 16% מגורדת
  • 3/4 כוס חלב
  • 2 כפות גדושות קמח לבן
  • 250 גרם מוצרלה מגורדת
  • 1 חבילה בצק עלים
  • 3 ביצים
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור
  • מלח לפי הטעם
גודל/סוג תבנית:  תבנית בינונית מלבנית

דרך הכנה
  1. מטגנים את פרוסות החציל עד להזהבה סוחטים היטב מהשמן ומניחים על נייר סופג.
  2. פורסים מלבן מהבצק עלים בגודל התבנית ושמים אותו בתחתית התבנית.מוסיפים שוליים בעובי כ- 3-4 ס"מ.
  3. מפזרים מעל הבצק שיכבה של מוצרלה מגורדת.
  4. מסדרים מעל המוצרלה את החצילים בשכבה צפופה.
  5. מערבבים את כל שאר המרכיבים בקערת עבודה עד קבלת בלילה חלקה.
  6. מתקנים תיבול עם פלפל שחור ומלח ושופכים מעל החצילים.
  7. מנערים קלות את התבנית לפיזור אחיד של הבלילה מעל החצילים.
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכשלושת רבעי שעה עד שעה עד להתמצקות הבלילה והזהבתה קלות.
חום תנור:180 מעלות

פשטידת חצילים ופטה כבשים

By Published: מאת tommf 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 1 חציל גדול חתוך לפרוסות דקות 1 מיכל שמנת 15% (רגילה לא לבישול או להקצפה) 150 גרם גבינת פטה כבשים/עיזים 16% מגורדת 3/4 כוס חלב ...... Directions:
מטגנים את פרוסות החציל עד להזהבה סוחטים היטב מהשמן ומניחים על נייר סופג. פורסים מלבן מהבצק עלים בגודל התבנית ושמים אותו בתחתית התבנית.מוסיפים שוליים בעובי כ- 3-4 ס"מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר