Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 23:43
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אקלרים במילוי שמנת בציפוי שוקולד

   

מאת: mirich ::: צפיות: 5018   

אקלרים במילוי שמנת בציפוי שוקולד
12 מנות
שעתיים ויותר
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

בצק רבוך:

  •  1/2 כוס קמח לבן
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 50 גר' חמאה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס מים
  • 2 ביצים טרופות
  • ביצה

מילוי:

  • 1/4 1 כוס חלב
  • 3 חלמונים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפות קמח לבן
  • 2 כפות שטוחות קורנפלור
  • כפית תמצית וניל

זיגוג שוקולד

  • 60 גר' שוקולד מריר קצוץ דק
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כף סירופ תירס (גלוקוז)
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח עם הסוכר והמלח.
  2. בסיר שמים את החמאה עם המים ומביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
  3. מוסיפים את תערובות הקמח ומערבבים עד ליצירת תערובות אחידה.
  4. מחזירים את הבצק לאש לדקה ומערבבים עד שנוצרת תערובות חלקה.
  5. מעבירים את הבצק למיקסר ובמהירות נמוכה נותנים כמה פולסים עד שהבצק נעשה אוורירי, מוספים את הביצים הטרופות וממשיכים עד ליצירת תערובת חלקה וסמיכה.
  6. מעבירים את התערובת  לשק זילוף ויוצרים צינורות מברישים את הבצק בביצה ואופים במשך כרבע שעה בטמפרטורה של 180 מעלות לאחר מכן מורידים את הטמפרטורה ל 160 מעלות ואופים עד שהצינורות מזהיבים והבצק בפנים כמעט יבש. מוציאים מהתנור ומצננים.
  7. בנתים מכינים את המילוי מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד יצירת קצף אוורירי ומוסיפים בהדרגה את הקמח והקורנפלור עד שנוצרת תערובות אחידה.
  8. בסיר בינוני מביאים את החלב לרתיחה ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את תערובת החלמונים ומבשלים על אש בינונית עד לרתיחה תוך כדי ערבוב תמידי עד שהתערובת הופכת להיות סמיכה. מסירים מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים. יוצקים את התערובת לקערה סוגרים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
  9. בנתיים מכינים את זיגוג השוקולד בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה ומוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס מורידים מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל והסירופ תירס ומערבבים.
  10. הרכבת האקלרים : חוצים את הצינורות לחצי בצד אחד מורחים בנדיבות מתערובת המילוי ואת הצד השני טובלים את הצד העליון בשוקולד ומחברים את שני החלקים יחד ממשיכים לעשות זאת עם השאר.
  11. לוקחים את האקלירים המוכנים ומכניסים למקרר לפחות שעתיים לפני הגשה
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥

אקלרים במילוי שמנת בציפוי שוקולד

By Published: מאת mirich 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: בצק רבוך:  1/2 כוס קמח לבן 1/2 כפית סוכר 1/4 כפית מלח 50 גר' חמאה חתוכה לקוביות 1...... Directions:
מנפים את הקמח עם הסוכר והמלח. בסיר שמים את החמאה עם המים ומביאים לרתיחה ומסירים מהאש. מוסיפים את תערובות הקמח ומערבבים עד ליצירת תערובות אחידה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר