Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 12:28
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גרטאן תפו"א

   

מאת: mirich ::: צפיות: 6243   

גרטאן תפו
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • קילו תפו"א אדום פרוס לפרוסות
  • 2 כוסות חלב
  • 2 שמנת מתוקה
  • שן שום פרוסה
  • 2 גבעולי רוזמרין טרי
  • בצל בינוני קצוץ
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • מלח פלפל
  • 250 גר' גבינת פרמזן מגוררת
  • כף שמן
דרך הכנה
  1. בסיר קטן מטגנים את הבצל והשום להזהבה ומוסיפים את החלב והשמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש מתבלים באגוז המוסקט והרוזמרין.
  2. בתבנית פאי מסדרים שכבה של תפו"א מפזרים מעליהם מלח ופלפל יוצקים חלק מתערובת של השמנת מעל ושכבה של גבינת פרמזן וממשיכים כך עד שנגמרות פרוסות תפו"א.
  3. מכניסים את התבנית לתנור ואופים בחום של 180 מעלות כשעה.
גרטאן תפו"א By , 2014-09-11T09:07:52+03:00 גרטאן תפו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - קילו תפו"א אדום פרוס לפרוסות 2 כוסות חלב 2 שמנת מתוקה שן שום פרוסה 2 גבעולי רוזמרין טרי בצל בינוני קצוץ... Instructions: בסיר קטן מטגנים את הבצל והשום להזהבה ומוסיפים את החלב והשמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש מתבלים באגוז המוסקט והרוזמרין. בתבנית פאי מסדרים שכבה של תפו"א מפזרי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר