Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 12:26
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות בוטנים פריכות

   

מאת: איווט ::: צפיות: 5963   

* צולם ע
עוגיות בוטנים פריכות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 כוס קמח
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 3/4 כוס סוכר 
  • 1 ביצה  גדולה
  • כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 1 כוס בוטנים מומלחים קלופים וקצוצים גס
גודל/סוג תבנית:תבנית תנור גדולה
דרך הכנה
  1. לערבב בקערה שמן וסוכר.
  2. להוסיף ביצה, מלח, תמצית וניל. לערבב היטב עד שהעיסה הומוגנית.
  3. להוסיף קמח עם סודה לשתייה. לערבב עד שהתערובת אחידה.
  4. להוסיף הבוטנים. לערבב מעט.
  5. מניחים   בעזרת 2 כפיות תלוליות במרווים גדולים כי העוגיות מתפשטות  מעט באפייה. ( לי יוצא תבנית וחצי כ 30 עוגיות).
  6. אופים בחום 180 מעלות כ 15 דקות.
  7. מקררים את העוגיות בתבנית. הן מתקשות..
הערות
אפשר להחליף הבוטנים בכל סוג של פיצוחים שאוהבים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
2
האם ניתן להשתמש באבקת אפיה במקום סודה לשתיה?
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
נראה מעולה!
עוגיות בוטנים פריכות By , 2015-01-30T16:28:20+02:00 עוגיות בוטנים פריכות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 כוס קמח 1/4 כפית מלח 4 כפות שמן קנולה 3/4 כוס סוכר  1 ביצה  גדולה כפית תמצית וניל 1... Instructions: לערבב בקערה שמן וסוכר. להוסיף ביצה, מלח, תמצית וניל. לערבב היטב עד שהעיסה הומוגנית. להוסיף קמח עם סודה לשתייה. לערבב עד שהתערובת אחידה. להוס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר