Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 02:11
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קלאצונה גבינות

איטלקי    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 4417   

* צולם עי רגב אילן
קלאצונה גבינות
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 ביצה
  • 1 וחצי כפיות מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית שמרים יבשים
  •  
  •  
  • לרוטב:
  • 2 עגבניות בשלות קלופות ומרוסקות
  • 6 עלי בזיליקום קצוצים
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פלפל לבן
  • חצי כפית סוכר לבן
  • חצי כפית מלח
  • 2 שיני שום קצוצים
  • חצי בצל קטן קצוץ
למילוי:
תערובת גבינות קשות מפוררות

דרך הכנה
הכנת הבצק:
  1. ערבב את המים השמרים והסוכר עד להמסה
  2. ערבב את הקמח עם הביצה
  3. הוסף את המים עם השמרים והסוכר
  4. לוש היטב
  5. הוסף את המלח ולוש היטב
  6. הוסף שמן זית ולוש היטב
  7. חתוך את הבצק לשש נתחים
  8. הנח מתחת למגבת רטובה לחצי שעה התפחה
הכנת הרוטב:
  1. טגן את הבצל עד להזהבה
  2. הוסף את שאר הרכיבים ובשל רבע שעה
 
  • רדד את הבצק הוסף מילוי במרכז הבצק לאחר מריחת רוטב, סגור את הבצק לקבלת חצאי עיגול
  • מרח ביצה טרופה מעל
  • התפח רבע שעה
  • הכנס לתנור למשך 20-25 דקות עד להשחמה
     
חום תנור: 190 מעלות
הערות
הגשה חמה
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
קלאצונה גבינות By , 2015-09-01T12:48:12+03:00 קלאצונה גבינות איטלקי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות קמח לבן 1 ביצה 1 וחצי כפיות מלח 2 כפות שמן זית 1 כף סוכר ... Instructions: הכנת הבצק: ערבב את המים השמרים והסוכר עד להמסה ערבב את הקמח עם הביצה הוסף את המים עם השמרים והסוכר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר