Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 06:45
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פלאן ללא סוכר

קרם קרמל- ללא סוכר    

מאת: תמילושה ::: צפיות: 3313   

* פלאן בכלי, ואחד שהפכתי
פלאן ללא סוכר
6 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס שמנת מתוקה (אפשר להשתמש בכוס חלב במקום )
  • 4 ביצים
  • תמצית וניל
  •  קורט אגוז מוסקט
  •  ממתיק מועדף- אני השתמשתי בסוויטנגו וסטיביה נוזלית- כמות המתאימה לחצי כוס סוכר. אני השתמשתי ברבע כוס סוויטנגו ו-10 טיפות סטיביה נוזלית.
גודל/סוג תבנית: 6 כלים חסיני אש- אישיים
דרך הכנה
  1. לסדר תבניות אישיות חסינות אש בתוך תבנית עמוקה.
  2. למלא את התבנית במים עד לגובה של חצי או יותר מהכלים, מסביב להם.לא בתוכם!
  3. להביא לרתיחה את החלב עם השמנת.
  4. בקערה נפרדת לטרוף קלות את הביצים עם הממתיק והתבלינים (מוסקט ווניל)
  5. כשחלב מתחיל לרתוח, להסיר מהאש ולצקת מעט ממנו את תערובת הביצים ואז להוסיף את שאר החלב החם.
  6. לערבב את התערובת היטב, אך לא להקציף.
  7. לצקת את תערובת הביצים והחלב אל התבניות.
  8. להכניס לתנור מחומם בחום בינוני (160 מעלות) למשך כ-40 דקות.
  9. לבדיקה - להכניס סכין נקיה ויבשה. אם היא יוצאת יבשה, סימן שהפלאן מוכן.
חום תנור: 160
הערות
אפשר להשתמש רק בחלב במקום בחלב ובשמנת. אפשר לפזר על תחתיות הכלים מעט סוויטנגו- זה יוצר נוזל מתקתק שדומה לקרמל שנמצא על הקרם המקורי שעשוי עם סוכר
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
פלאן ללא סוכר By , 2016-01-25T12:52:00+02:00 פלאן ללא סוכר קרם קרמל- ללא סוכר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 כוס חלב 1 כוס שמנת מתוקה (אפשר להשתמש בכוס חלב במקום ) 4 ביצים תמצית וניל  קורט אגוז מוסקט  ממתיק ... Instructions: לסדר תבניות אישיות חסינות אש בתוך תבנית עמוקה. למלא את התבנית במים עד לגובה של חצי או יותר מהכלים, מסביב להם.לא בתוכם! להביא לרתיחה את החלב עם השמנת. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר