Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 12:15
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת קרם קפה ודובדבנים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5197   

עוגת קרם קפה ודובדבנים
12 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: מתקדם
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
לבצק:
להכין 2 תחתיות בצק אפוי לפי מתכון עוגת מוס שוקולד.

לקרם:
1 כפות אבקת קפה נמס
2 כפות מים רותחים
2 כפיות ג'לטין
3 כפות מים קרים
2 שקיות שמנת מתוקה
6 כפות אבקת סוכר
1 קופסא דובדבנים שחורים משומרים מגולענים ומסוננים.
דרך הכנה
  1. להמיס את הקפה נמס במים הרותחים. להשאיר בצד לצינון.
  2. בסיר קטן לערבב ג'לטין עם מים קרים ולחמם על אש קטנה להמסה מושלמת, להשאיר בצד
    לצינון.
  3. להקציף את השמנת המתוקה לקצף רך, להוסיף את אבקת הסוכר והג'לטין ולהקציף לקצף יציב להעביר לקערה ולהוסיף בקיפול את הקפה הנמס.
  4. להניח שקף בהיקף ובתוך התבנית.
  5. להניח שכבת טורט בתחתית התבנית, לפזר את הדובדבנים על התחתית, לצקת מעל את 2/3 קרם הקפה, להסיר 2 ס"מ מהיקף התחתית השניה ולהניח מעל הקרם, לצקת מעל את את שארית קרם הקפה ולהחליק.
  6. להכניס למקרר לקרור של 8 שעות לפחות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מה לא ברור? שכבת הטורט השניה קטנה ב-2 ס"מ בהיקפה מקוטר העוגה, זאת שכבה פנימית.
עוגת קרם קפה ודובדבנים By , 2005-03-28T21:27:19+02:00 עוגת קרם קפה ודובדבנים Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 12 Tags: none Ingredients: - לבצק: להכין 2 תחתיות בצק אפוי לפי מתכון עוגת מוס שוקולד.לקרם:1 כפות אבקת קפה נמס2 כפות... Instructions: להמיס את הקפה נמס במים הרותחים. להשאיר בצד לצינון.בסיר קטן לערבב ג'לטין עם מים קרים ולחמם על אש קטנה להמסה מושלמת, להשאיר בצדלצינון.להקציף את השמנת המתוקה לקצף רך, להוס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר