Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 19:18
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרובית ברוטב אדום

כרובית מבושלת    

מאת: תמילושה ::: צפיות: 2968   

כרובית ברוטב אדום
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • כרובית אחת
  • רסק עגבניות- 2 כפות גדושות
  • פלפל חריף
  • פפריקה אדומה
  • מלח-כפית (אפשר יותר או פחות -לפי הטעם)
  • שום - כפית
דרך הכנה
  1. להפריד כרובית לפרחים.
  2. לרחוץ את החלקים היטב (אני משרה אותם בקערה עם מים וחומץ)
  3. בסיר מתאים לחמם מעט שמן זית (אפשר גם שמן  אחר)
  4. להוסיף שום ותבלינים וגם את רסק העגבניות-ולטגן הכל  2-3 דקות.
  5. להוסיף את חלקי הכרובית ולפזר מלח. לאדות כ-10 דקות- בלי שישרף!
  6. להוסיף ככוס מים ולבשל לרבע שעה. עד שהכרובית מתרככת.

כרובית ברוטב אדום

By Published: כרובית מבושלת מאת תמילושה 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: כרובית אחת רסק עגבניות- 2 כפות גדושות פלפל חריף פפריקה אדומה מלח-כפית (אפשר יותר או פחות -לפי הטעם) שום - כפית...... Directions:
להפריד כרובית לפרחים. לרחוץ את החלקים היטב (אני משרה אותם בקערה עם מים וחומץ) בסיר מתאים לחמם מעט שמן זית (אפשר גם שמן  אחר) להוסיף שום...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר