Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 02:12
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרובית ברוטב אדום

כרובית מבושלת    

מאת: תמילושה ::: צפיות: 3911   

כרובית ברוטב אדום
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • כרובית אחת
  • רסק עגבניות- 2 כפות גדושות
  • פלפל חריף
  • פפריקה אדומה
  • מלח-כפית (אפשר יותר או פחות -לפי הטעם)
  • שום - כפית
דרך הכנה
  1. להפריד כרובית לפרחים.
  2. לרחוץ את החלקים היטב (אני משרה אותם בקערה עם מים וחומץ)
  3. בסיר מתאים לחמם מעט שמן זית (אפשר גם שמן  אחר)
  4. להוסיף שום ותבלינים וגם את רסק העגבניות-ולטגן הכל  2-3 דקות.
  5. להוסיף את חלקי הכרובית ולפזר מלח. לאדות כ-10 דקות- בלי שישרף!
  6. להוסיף ככוס מים ולבשל לרבע שעה. עד שהכרובית מתרככת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
כרובית ברוטב אדום By , 2016-01-26T15:21:14+02:00 כרובית ברוטב אדום כרובית מבושלת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - כרובית אחת רסק עגבניות- 2 כפות גדושות פלפל חריף פפריקה אדומה מלח-כפית (אפשר יותר או פחות -לפי הטעם) שום - כפית... Instructions: להפריד כרובית לפרחים. לרחוץ את החלקים היטב (אני משרה אותם בקערה עם מים וחומץ) בסיר מתאים לחמם מעט שמן זית (אפשר גם שמן  אחר) להוסיף שום...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר