Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 19:17
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פונדנט שוקולד

מוגש חמים, והשוקולד נוזל כמו לבה    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 2911   

* צילום תוצאה
פונדנט שוקולד
6 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
  • 150 גרם שוקולד מריר (לפרק לקוביות)
  • 150 גרם חמאה
  • 150 גרם סוכר מהסוג שאתם אוהבים
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס קמח
  • קורט מלח
גודל/סוג תבנית: תבניות מאפין או דומות קשיחות, משומנות מעט להקלה בהוצאה
דרך הכנה
  1. להמיס את השוקולד והחמאה (במיקרוגל)
  2. להקציף את הביצים בקערה נפרדת
  3. להוסיף לביצים את הסוכר ולערבב עוד קצת
  4. לבחוש לתוך תערובת השוקולד את תערבות הביצים
  5. מנפים את הקמח לתוך התוצאה -  עד שייעלם בלבד
  6. ליצוק את התערובת לתבניות עד מעט לפני הקצה
  7. לטמון 2 קוביות שוקולוד בכל תבנית
  8. להכניס לתנותר לכ-15 דקות (תלוי בתנור) עד שנראה יציב ולא מתנדנד - להימנע מאפיית יתר!
  9. להמתין דקה-שתיים בחוץ, להוציא ולשלוף מהתבניות
  10. אפשר לקשט במעט אבקת סוכר (זה מתוק מספיק).
  11. אם לא מוגש מיד ניתן לחמם מעט במיקרוגל (10-15 שניות) כדי שהשוקולד הטמון יימס.
  12. אפשר להגיש עם כדור גלידת ווניל בשביל החטא המלא :)
חום תנור: 180 מעלות

פונדנט שוקולד

By Published: מוגש חמים, והשוקולד נוזל כמו לבה מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 150 גרם שוקולד מריר (לפרק לקוביות) ...... Directions:
להמיס את השוקולד והחמאה (במיקרוגל) להקציף את הביצים בקערה נפרדת להוסיף לביצים את הסוכר ולערבב עוד קצת לבחוש לתוך תערובת השוקולד את תערבות הב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר