Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 06:45
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פונדנט שוקולד

מוגש חמים, והשוקולד נוזל כמו לבה    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 3522   

* צילום תוצאה
פונדנט שוקולד
6 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 150 גרם שוקולד מריר (לפרק לקוביות)
  • 150 גרם חמאה
  • 150 גרם סוכר מהסוג שאתם אוהבים
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס קמח
  • קורט מלח
גודל/סוג תבנית: תבניות מאפין או דומות קשיחות, משומנות מעט להקלה בהוצאה
דרך הכנה
  1. להמיס את השוקולד והחמאה (במיקרוגל)
  2. להקציף את הביצים בקערה נפרדת
  3. להוסיף לביצים את הסוכר ולערבב עוד קצת
  4. לבחוש לתוך תערובת השוקולד את תערבות הביצים
  5. מנפים את הקמח לתוך התוצאה -  עד שייעלם בלבד
  6. ליצוק את התערובת לתבניות עד מעט לפני הקצה
  7. לטמון 2 קוביות שוקולוד בכל תבנית
  8. להכניס לתנותר לכ-15 דקות (תלוי בתנור) עד שנראה יציב ולא מתנדנד - להימנע מאפיית יתר!
  9. להמתין דקה-שתיים בחוץ, להוציא ולשלוף מהתבניות
  10. אפשר לקשט במעט אבקת סוכר (זה מתוק מספיק).
  11. אם לא מוגש מיד ניתן לחמם מעט במיקרוגל (10-15 שניות) כדי שהשוקולד הטמון יימס.
  12. אפשר להגיש עם כדור גלידת ווניל בשביל החטא המלא :)
חום תנור: 180 מעלות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
פונדנט שוקולד By , 2016-02-08T17:16:45+02:00 פונדנט שוקולד מוגש חמים, והשוקולד נוזל כמו לבה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 150 גרם שוקולד מריר (לפרק לקוביות) ... Instructions: להמיס את השוקולד והחמאה (במיקרוגל) להקציף את הביצים בקערה נפרדת להוסיף לביצים את הסוכר ולערבב עוד קצת לבחוש לתוך תערובת השוקולד את תערבות הב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר