Pesto
תפריט
ה', 14 דצמ 2017, 02:44
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עלי מנגולד ממולאים

מעדן מענג כתוספת או מנה עיקרית    

מאת: אירנצוק ::: צפיות: 919   

עלי מנגולד ממולאים
5 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 1 חבילת עלי מנגולד, כ-15 עלים
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 1 כוס אורז מבושל רך
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 בצל מגורד
  • מלח. פלפל, תיבול חופשי לפי טעם אישי
לרוטב:
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס מים (או חלב אם כשרות אינה בעיה) עם כף גדושה קמח תפוחי אדמה מעורבב היטב
  • 1 שן שום קצוצה
  • 1 כף גבעול סלרי קצוץ
  • 1/2 בצל קצוץ
  • 1 כף שמיר קצוץ דק (טרי או מיובש)
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם

גודל/סוג תבנית: מומלץ סיר/מחבת-עמוקה קוטר 28 ס"מ
דרך הכנה
  1. לערבב את מרכיבי המילוי
  2. לשטוף את עלי מנגולד במים וליבש
  3. לחתוך קצוות לבנים סמוך לעלה
  4. לחלוט את העלים בקערת מים חמים עד לריכוך, רצוי לעצור את הבישול בהכנסה למי קרח
  5. להכין את הרוטב בכלי הבישול, לערבב היטב ולהגיע עד לרתיחה ומיד להוריד את החום. הנוזל אמור להיות מעט סמיך.
  6. להניח בכל עלה כף גדושה של מילוי ולגלגל לסגירה עם הקפדה על קיפול השוליים פנימה
  7. להניח מסודר בקרקעית הסיר בתוך הרוטב המוכן 
  8. לבשל כחצי שעה ולהגיש

עלי מנגולד ממולאים

By Published: מעדן מענג כתוספת או מנה עיקרית מאת אירנצוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 5 Ingredients: 1 חבילת עלי מנגולד, כ-15 עלים 1/2 ק"ג בשר טחון 1 כוס אורז מבושל רך חופן פטרוזיליה קצוצה חופן כוסברה קצוצה ...... Directions:
לערבב את מרכיבי המילוי לשטוף את עלי מנגולד במים וליבש לחתוך קצוות לבנים סמוך לעלה לחלוט את העלים בקערת מים חמים עד לריכוך, רצוי לעצור א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר