Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 01:31
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קנלוני במילוי גבינות

קנלוני צמחוני טעים מאוד    

מאת: אירנצוק ::: צפיות: 1194   

* צילום תוצאה
קנלוני במילוי גבינות
6 מנות
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • חבילת קנלוני
  • 250 גרם גבינת עיזים או כבשים או בולגרית
  • 250 גרם גבינת פטינה או גבינה 5%
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • חבילת תרד או צרור רוקט
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • מעט פלפל לבן
לרוטב עגבניות
  • 5 עגבניות בשלות
  • כוס רסק עגבניות
  • 3 כוסות מים
  • 4 עלי בזיליקום
  • קמצוץ אורגנו
  • 2 שיני שום
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • מלח לטעמך
  • פלפל שחור לטעמך
דרך הכנה
רוטב העגבניות
  1. לחתוך את העגבניות לרבעים ולהניח במחבת גדולה שתכיל את כל הרוטב
  2. לחמם ללא מים עד שהעגבניות מתרככות
  3. להוסיף את הבצל ולהמשיך עוד 2 דקות
  4. להוסיף את המים עם רסק העגבניות והתבלינים
  5. לבשל על חום נמוך כחצי שעה, או עד שהתערובת חלקה. אם יש צורך, ניתן לרסק הכל במוט בלנדר. לכבות לאחר ההכנה.
הכנה ואפיה
  1. לערבב את הגבינות למצב משחתי
  2. לאדות את התרד/רוקט ולקצוץ דק
  3. להוסיף פלפל לבן לפי הטעם האישי
  4. להוסיף את פירורי הלחם והביצה ולערבב הכל יחד
  5. להכניס את התערובת לשקית זילוף
  6. לצקת שכבה דקה של רוטב העגבניות על תחתית קערת האפיה
  7. למלא כל שפופרת קנלוני בעזרת זילוף ולהניח בתבנית בשיכבה אחת עם מעט רוווח ביניהן
  8. אם צריך להוסיף שכבה, יוצקים רוטב על השכבה הקיימת ומוסיפים עוד קנולי ממולא
  9. לכסות עם יתרת הרוטב 
  10. לעטוף את התבנית ברדיד אלומיניום ולחורר מעל כדי שהאדים יולכו לצאת.
  11. להכניס לתנור חם באפיית טורבו כ-20 דקות 160 מעלות
  12. להוציא, לגרד פרמז'ן מעל ולהכניס שוב לתנור למצב גריל עליון לכמה דקות עד שהגבינה מותכת מעט.

קנלוני במילוי גבינות

By Published: קנלוני צמחוני טעים מאוד מאת אירנצוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: חבילת קנלוני 250 גרם גבינת עיזים או כבשים או בולגרית 250 גרם גבינת פטינה או גבינה 5% 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת חבילת ת...... Directions:
רוטב העגבניות לחתוך את העגבניות לרבעים ולהניח במחבת גדולה שתכיל את כל הרוטב לחמם ללא מים עד שהעגבניות מתרככות להוסיף את הבצל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר