Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 06:44
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפינס שוקולד

עם הפתעה קטנה בתוכם    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 1771   

* צילום התוצאה
מאפינס שוקולד
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 כוס סוכר
  • כף גדושה סוכר חום
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כפות אבקת קקאו גלמי (ללא תוספות)
  • קמצוץ מלח
  • 2 כוסות קמח
  • כף רום (או ברנדי)
  • כפית תמצית ווניל או שקית סוכר ווניל
  • 6 ריבועי שוקולד לבן (אפשר גם כהה)
גודל/סוג תבנית: תבנית מאפינס 6 יח'
דרך הכנה
  1. להקציף את הביצים עם הסוכר הלבן והחום
  2. להוסיף את הקקאו ולערבב עם מטרפת עד שהתערובת חלקה מגושים
  3. להוסיף את תמציות הטעם והמלח
  4. להוסיף את החלב ולערבב
  5. להוסיף את השמן ולערבב היטב
  6. להוסיף בהדרגה את הקמח תוך ערבוב לתערוב חלקה, רכה, אך לא נוזלית ולא יבשה מדי (אם צריך מפחיתים או מוסיפים מכמות הקמח)
  7.  לצקת את התערובת לתבנית המאפינס
  8. להטביע מעט בכל מאפין ריבוע שוקולד
  9. להכניס לתנור לכ-20 דקות או עד שהמאפינס יציבים אך להימנע מייבוש (צריך להיות לח בבדיקת דקירה)
  10. להוציא לצינון ולאחר מכן לשלוף בעדינות מהתבנית.
  11. לאחר ניצון ניתן לקשט עם מעט אבקת סוכר על חצי עוגיה
חום תנור: 160 מעלות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
מאפינס שוקולד By , 2016-10-15T11:12:31+03:00 מאפינס שוקולד עם הפתעה קטנה בתוכם Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 כוס סוכר כף גדושה סוכר חום 1 כפית אבקת אפייה 1/4 כפית סודה לשתיה 2 ביצים 1 כוס חלב 1/2 כוס שמ... Instructions: להקציף את הביצים עם הסוכר הלבן והחום להוסיף את הקקאו ולערבב עם מטרפת עד שהתערובת חלקה מגושים להוסיף את תמציות הטעם והמלח להוסיף את החלב ולער...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר