Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 02:35
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפינס שוקולד

עם הפתעה קטנה בתוכם    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 1008   

* צילום התוצאה
מאפינס שוקולד
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 1 כוס סוכר
  • כף גדושה סוכר חום
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כפות אבקת קקאו גלמי (ללא תוספות)
  • קמצוץ מלח
  • 2 כוסות קמח
  • כף רום (או ברנדי)
  • כפית תמצית ווניל או שקית סוכר ווניל
  • 6 ריבועי שוקולד לבן (אפשר גם כהה)
גודל/סוג תבנית: תבנית מאפינס 6 יח'
דרך הכנה
  1. להקציף את הביצים עם הסוכר הלבן והחום
  2. להוסיף את הקקאו ולערבב עם מטרפת עד שהתערובת חלקה מגושים
  3. להוסיף את תמציות הטעם והמלח
  4. להוסיף את החלב ולערבב
  5. להוסיף את השמן ולערבב היטב
  6. להוסיף בהדרגה את הקמח תוך ערבוב לתערוב חלקה, רכה, אך לא נוזלית ולא יבשה מדי (אם צריך מפחיתים או מוסיפים מכמות הקמח)
  7.  לצקת את התערובת לתבנית המאפינס
  8. להטביע מעט בכל מאפין ריבוע שוקולד
  9. להכניס לתנור לכ-20 דקות או עד שהמאפינס יציבים אך להימנע מייבוש (צריך להיות לח בבדיקת דקירה)
  10. להוציא לצינון ולאחר מכן לשלוף בעדינות מהתבנית.
  11. לאחר ניצון ניתן לקשט עם מעט אבקת סוכר על חצי עוגיה
חום תנור: 160 מעלות

מאפינס שוקולד

By Published: עם הפתעה קטנה בתוכם מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 1 כוס סוכר כף גדושה סוכר חום 1 כפית אבקת אפייה 1/4 כפית סודה לשתיה 2 ביצים 1 כוס חלב 1/2 כוס שמ...... Directions:
להקציף את הביצים עם הסוכר הלבן והחום להוסיף את הקקאו ולערבב עם מטרפת עד שהתערובת חלקה מגושים להוסיף את תמציות הטעם והמלח להוסיף את החלב ולער...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר