Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 01:18
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת בננה

עוגות    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 347   

* תמונה להמחשה -By Javier Lastras [CC BY 2.0, via Wikimedia Commons
עוגת בננה
24 מנות
שעתיים ויותר
 
מרכיבים

  • 7-10 בננות רכות מאוד.
  • 1 כוס קמח לבן.
  • 50 גרם מחמאה.
  • 0.5 כוס סוכר.
  • 2 ביצים.
גודל/סוג תבנית: בינוני
דרך הכנה
1. מורחים מחמאה בתבנית אפייה מלבנית.
2. מועכים את הבננות למחית חלקה.
3. מערבבים היטב את מחית הבננות יחד עם הקמח והביצים.
4. מוסיפים סוכר לפי הטעם ומערבבים עד שלא מרגישים את הקמח בטעימה.
5. מפזרים מעל נתחי מחמאה.
6. אופים עד להשחמה בחום של 175 מעלות עד 200 מעלות. אם רוצים עוגה קשה יותר,
אופים כשעתיים או יותר תוך זהירות שלא לשרוף את העוגה. אחרת אופים למשך 45 דקות
ובודקים מדי פעם.
7. ניתן להפוך את העוגה ולאפות עד להשחמה גם מצידה השני.

חום תנור:
175 מעלות

הערות
בקיץ לשמור במקרר
בחורף ניתן לשמור בחוץ למשך כשבוע

עוגת בננה

By Published: עוגות מאת רגבקוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 7-10 בננות רכות מאוד. 1 כוס קמח לבן. 50 גרם מחמאה. 0.5 כוס סוכר. 2 ביצים. גודל/סוג...... Directions:
1. מורחים מחמאה בתבנית אפייה מלבנית. 2. מועכים את הבננות למחית חלקה. 3. מערבבים היטב את מחית הבננות יחד עם הקמח והביצים. 4. מוסיפים סוכר לפי הטעם ומערבבים עד שלא מרגישים את הקמח ב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר