Pesto
תפריט
ה', 14 דצמ 2017, 02:46
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

במיה עם פטריות שיטאקי

חיבור בין טעם מסורתי למזרח    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 369   

* צילום תוצאה
במיה עם פטריות שיטאקי
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 50 גרם במיה
  • 3 פטריות שיטקי (מיובשות? להשרות 4 שעות במים רגילים)
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כף רוטב סויה כהה סמיכה
  • מלח פלפל לטעמכם (רוטב הסויה יוסיף מליחות)
  • 1 כפית קארי אדום
  • 5 עלי נענה
  • 1 שן שום קצוצה
  • 3 כפות שמן לטיגון
  • מעט אורגנו
  • כמה טיפות רוטב וורצסטר (לא חובה אבל מוסיף)
  • 1 כפית רוטב בר-בי-קיו (מעושן)
  • 3 עלי בזיליקום (ריחן)
  • כף חומץ או מיץ לימון
  • 1 כף קמח תפוחי אדמה (או קורנפלור)
דרך הכנה
  1. לקטום מעט את בסיסי הבמיה לחשיפת הגרעינים (משתמשים בכל)
  2. לטגן א הבמיה במחבת עם השמן עד להתחלת השחמה תוך ערבוב מתמיד
  3. להוסיף את השום ולהמשיך עוד כדקה תוך ערבוב
  4. מתחילים להרתיח כ-5 כוסות מים בסיר עבור התבשיל
  5. מכניסים לסיר את רסק העגבניות והרטבים ומערבבים היטב
  6. קוצצים גס את הנענה והריחן ומוסיפים לסיר
  7. לחתוך לפיסות ארוכות את הפטריות והכניס לסיר
  8. להכניס את הבמיה והשום ולהוסיף את שאר התבלינים והמרכיבים
  9. בכוס קטנה לערבב את העמילן עם רבע כוס מים קרים (ברז) ולהוסיף לסיר תוך כדי ערבוב כאשר הנוזל בסיר מתחילים לרתוח. זה יסמיך את הרוטב.
  10. לערבב היטב ולהניח לבישול על חום נמוך כחצי שעה עד שעה.

מעולה עם אורז לבן

במיה עם פטריות שיטאקי

By Published: חיבור בין טעם מסורתי למזרח מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 50 גרם במיה 3 פטריות שיטקי (מיובשות? להשרות 4 שעות במים רגילים) 2 כפות רסק עגבניות 1 כפית סוכר 1 כף רוטב סויה ...... Directions:
לקטום מעט את בסיסי הבמיה לחשיפת הגרעינים (משתמשים בכל) לטגן א הבמיה במחבת עם השמן עד להתחלת השחמה תוך ערבוב מתמיד להוסיף את השום ולהמשיך עוד כדקה תוך ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר