Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 21:17
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות אורז

קציצות תפוחות לאכילה עם רוטב או בתוך תבשיל    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 231   

* צילום תוצאה
קציצות אורז
12 מנות
טיגון
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 2 כוסות אורז (לבשל בתיבול המועדף ולצנן)
  • 1 ביצה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות קמח
  • 3 פרוסות לחם רטוב וסחוט
  • אופציה - 1/2 כוס גבינה מגורדת

דרך הכנה
  1. להכין מראש את האורז, ניתן להוסיף לו אפונה או עדשים וכו', לצנן
  2. להניח את האורז בקערה גדולה ולפורר לתוכו את הלחם הרטוב, לערבב היטב
  3. אם מוסיפים גבינה מגורדת זה השלב, ולערבב היטב.
  4. להוסיף את הביצה ולערבב אותה היטב לתוך התערובת
  5. להוסיף את הקמח ועליו את אבקת האפיה ואז לערבב היטב את התערובת
  6. לחמם שמן במחבת בגובה 2 ס"מ לערך (כ-160 מעלות, חום בינוני)
  7. לקרוץ מהתערובת קציצות ולהניח במחבת (בעזרת כף קפיצית [לגלידה] או כף רגילה או תבנית עיצוב - עגולות או מרובעות
  8. לטגן צד אחד עד שמשחים מעט (שלא יישרף) ואז להפוך לצד הנגדי. לטגן רק משני צדדים נגדיים כדי שהתפיחה תעבוד נכון.
    אם השמן אוזל - להוסיף עוד כדי לשמור על גובה הטיגון
  9. להוציא כאשר המרכז נראה יציב.
  10. ניתן להגיש על עלה חסה ועם רוטב קארי, או רוטב עגבניות/מיונז בזילוף מעל, וחתיכות בצל ירוק, כמו בצילום. ניתן לשלב בתבשיל שהוכן מראש.

קציצות אורז

By Published: קציצות תפוחות לאכילה עם רוטב או בתוך תבשיל מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 2 כוסות אורז (לבשל בתיבול המועדף ולצנן) 1 ביצה 1 כפית אבקת אפייה 3 כפות קמח 3 פרוסות לחם רטוב וסחוט אופציה - 1...... Directions:
להכין מראש את האורז, ניתן להוסיף לו אפונה או עדשים וכו', לצנן להניח את האורז בקערה גדולה ולפורר לתוכו את הלחם הרטוב, לערבב היטב אם מוסיפים גבינה מגורדת...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר