Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 19:07
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת ברוקולי

קל ביותר להכנה, דיאטטי, בריא וגם טעים    

מאת: tommf ::: צפיות: 318   

* מהמטבח שלי באהבה
פשטידת ברוקולי
5 מנות
בישול ואפיה
בריאות
30 דקות עד שעתיים
» תוספות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג פרחי ברוקולי טרי
  • 1 בצל גדול קלוף וקצוץ דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף גדושה קמח מלא. אפשר גם קמח לבן
  • 3/4 כוס פצפוצי אורז
  • 4 ביצים XL
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית שטוחה פלפל שחור
  • מלח לפי הטעם
  • 50 גרם מוצרלה או פרמז'ן מגורדות - לא חובה
גודל/סוג תבנית:
תבנית אינגליש קייק כמו בתמונה
דרך הכנה
  1. מרתיחים מים בסיר, עד שמבעבעים היטב.
  2. שוטפים את פרחי הברוקולי, ומכניסים לסיר עם המים הרותחים ל-5 דקות. 
  3. מוציאים מהסיר למסננת להפטר מעודפי המים.
  4. קוצצים את פרחי הברוקולי קיצוץ גס עם סכין ונותנים להתקרר.
  5. מטגנים את הבצל עם שמן הזית עד להזהבה ומקררים היטב.
  6. מכניסים לקערת עבודה את פרחי הברוקולי הקצוצים, את הבצל עם כל כמות שמן הזית ואת כל שאר המרכיבים. מערבבים היטב.
  7. מעבירים לתבנית אינגלישקייק ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות לכ-45 דקות, עד שהפשטידה משחימה קלות מעל. 
חום תנור: 180 מעלות
הערות
הפשטידה היא תוספת נהדרת לכל מנת חלבון. היא אינה שמנה, כך שמתאימה גם לשומרי משקל.
ארוחת צהריים של חזה עוף או דג עם הפשטידה או ארוחת ערב של הפשטידה עם יוגורט הן קלות וטעימות.
אפשר להחליף הברוקולי בכרובית. 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥

פשטידת ברוקולי

By Published: קל ביותר להכנה, דיאטטי, בריא וגם טעים מאת tommf 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 5 Ingredients: 1/2 ק"ג פרחי ברוקולי טרי 1 בצל גדול קלוף וקצוץ דק 2 שיני שום כתושות 1 כף גדושה קמח מלא. אפשר גם קמח לבן 3/4 כוס פצפוצי א...... Directions:
מרתיחים מים בסיר, עד שמבעבעים היטב. שוטפים את פרחי הברוקולי, ומכניסים לסיר עם המים הרותחים ל-5 דקות.  מוציאים מהסיר למסננת להפטר מעודפי המים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר