Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 02:43
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת תפוחים בחושה

מהירה להכנה ומעולה ליד משקה חם    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 149   

* צילום תוצאה
עוגת תפוחים בחושה
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» בוקר - בראנץ או קפה
 
מרכיבים
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס סוכר חום כהה
  • בראש השנה ניתן להמיר בדבש חלק מכלל הסוכר באותה כמות
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • כ-2 תפוחי עץ גרנד סמיט (ירוקים), מקולפים וקצוצים לריבועים קטנים
  • כ-1 כוס קמח
  • ממש קמצוצון של ציפורן טחון
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 1 שקית סוכר ווניל או כפית תמצית ווניל
  • 1/2 כוס שמן קנולה או קוקוס
  • 1/2 כוס חלב (או תחליף חלבי)
  • קמצוץ מלח
  •  
גודל/סוג תבנית: תבנית אינגליש קייק
דרך הכנה
  1. לחמם תנור ל-160 מעלות
  2. לפזר מעט קמח על התפוחים הקצוצים ולערבב
  3. להקציף היטב את הביצה עם הסוכר, ציפורן, מלח והוויניל
  4. להוסיף את השמן והחלב ולערבב היטב
  5. לנפות חלק מהקמח (אפשר עם מסננת) מעל התערובת, להוסיף עליו את אבקת האפיה וסודה לשתיה ולקפל בעזרת מרית, מעכשיו הכל חייב להיעשות במהירות עד לתנור
  6. להמשיך להוסיף קמח עד שהתערובת יציבה אך נוטפת  -  לא יבשה וקשה מדי!
  7. להוסיף את התפוחים ולקפל במהירות לתערובת
  8. ליצוק לתבנית אינגליש חד פעמית או רגילה מרופדת בניר אפייה
  9. להכניס מיד לתנור ל-25 דקות או עד שקיסם נעוץ בעוגה יוצא לח אך לא משחה
  10. שימו לב לא לאפות יתר על המידה - העוגה תתיצב בחוץ על רשת (גם בתוך התבנית)
חום תנור: 160 מעלות
הערות
ניתן להוסיף אגוזי מלך קצוצים בשלב הכנסת התפוחים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
♥ ♥ ♥

עוגת תפוחים בחושה

By Published: מהירה להכנה ומעולה ליד משקה חם מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 1 ביצה 3/4 כוס סוכר 1/4 כוס סוכר חום כהה בראש השנה ניתן להמיר בדבש חלק מכלל הסוכר באותה כמות 1 כפית אבקת אפייה 1...... Directions:
לחמם תנור ל-160 מעלות לפזר מעט קמח על התפוחים הקצוצים ולערבב להקציף היטב את הביצה עם הסוכר, ציפורן, מלח והוויניל להוסיף את השמן והחלב ולערבב היטב ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר